Göğüs Hastalıkları
Özel Meddem Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaModern Evler Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:179, Isparta • Harita
Özel Meddem Hastanesi
Yalova Devlet Hastanesi
Taşlık Mah., Edirne • Harita
Edirne Devlet Hastanesi
Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, Zeytinburnu • Harita
İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kasaplar Mahallesi Yeni İzmir Yolu No:50, Balıkesir • Harita
Özel İzmiryolu Sevgi Hastanesi
Sanatoryum Cad., Keçiören • Harita
Ankara Atatürk Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Seyhan Mahallesi Hacı Ömer Sabancı Caddesi, Seyhan • Harita
Adana Seyhan Devlet Hastanesi
Özel Avrasya Hospital
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi Daha fazlaBeştelsiz Mahallesi Seyitnizam Caddesi 101. Sokak No:107, Zeytinburnu • Harita
Özel Avrasya Hospital
Konya Ereğli Devlet Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaToros, Ereğli • Harita
Konya Ereğli Devlet Hastanesi
Ankara Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaGökçek Mahallesi 250. Cadde No:2/A, Sincan • Harita
Ankara Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Özel Çağdaş Tıp Merkezi
Göğüs hastalıkları, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Pratisyen Daha fazlaÇevreli Cad. Çaba Sokak No:3/1 Aydınlıkevler, Ankara • Harita
Özel Çağdaş Tıp Merkezi
İstanbul Göğüs Hastalıkları Doktorları