Ankara Özel Güven Hastanesi
Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

I
Konum: Ankara Özel Güven Hastanesi Diğer

güler yüzlü cok seker bi doktor Gökhan Hoca 9.8.22 tarihinde gogus buyutme ameliyati oldum asiri tedirgindim ama hic korktugum gibi olmadi Gokhan Hocaninda dedigi gibi ucuncu gunumde normal hayatima donmeye basladim mukemmel bi ameliyat sureci geciriyorum asla korktugum gibi degil umarim daha da cabuk iyilesirim. Hocama her sey icin cok tesekkur ederimmm

Konum: Ankara Özel Güven Hastanesi Diğer

01 Nisan 2022 tarihinde meme kucultme ameliyati oldum. yillardir olsam mi olmasam mi diye erteledigim hep kafami mesgul eden bu ameliyat benim icin o kadar kolay ve istedigim gibi oldu ki Gokhan hocama cok cok tesekkur ediyorum. Ameliyatin her safhasindan korkmam anestesi uzmanina kadar endiselenmem her sey ama hersey o kadar yersizmiş ki uyudum uyandim hersey tam istedim gibi olmustu.ayrica ameliyat sonrasi cok sukur hic agrim olmadi. 3 hafta oldu ameliyat olali cok hafif sizlamalar oluyor o da iyilesme surecinin bir parcasiymis. Ellerine saglik tekrar hocam:))))

T
Konum: Ankara Özel Güven Hastanesi Diğer

dr Gökhan beye kızımla birlikte meme küçültme ameliyatı olduk.Gökhan beyin samimiyeti,ilgisi,ve cerrahi yeteneğine minnettar kaldık.Ellerinize sağlık çok teşekkürler.Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim

Konum: Ankara Özel Güven Hastanesi Diğer

Bacağımda ciddi bir yanığım vardı.Bu zorlu ve çok sancılı süreci Gökhan hocam sayesinde en az acıyla en iyi şekilde atlattım.Tesekkur ediyorum

Konum: başka bir yer Diğer

Gökhan Beyi işinde uzman olduğu için tercih ettim. Yüzümde bulunan mercimek tanesi büyüklüğündeki beni aldırmak için gittim. Keşke hiç gitmeseydim çünkü yüzümde kocaman bir iz kaldı. Oysa ben kendisini iz kalmaması için tercih etmiştim. Tavsiye etmiyorum.

Geçen Temmuz ayında 19 yaşındaki oğlum geçirdiği kaza sonucunda Gökhan ADANALI hocamız ile tanıştık.Oğlumun yüzü dağılmış ve tanınmaz bir haldeydi. Gökhan hocanın yaptığı ameliyat sonucunda oğlum mucizevi bir şekilde eski yüzüne kavuştu.Hocamıza bir anneden gelebilecek en güzel dualarla birlikte,teşekkürlerimi iletiyorum. Üniversiteye başlama öncesinde, bir genci hayata kazandırdığı için de minnettarız.Sağlıklı, tahtlı ve bahtlı kalın.

İşini seven ve açık sözlü bir insan.Tedavim henuz basladi ama sonucun mükemmel olacağını görebiliyorum.