tu...a
Gökhan hocam hayatımda gördüğüm en saygıdeğer insanlardan biri. Hastasıyla olan diyaloğu,tecrübesi hepsi çok güzel.Ben kendisine Burdur’dan polikistik over rahatsızlığım ve çocuk sahibi olma arzumla başvurdum.beni her zaman sakin bir şekilde dinleyip sorularımı yanıtladı.2 kez aşılama tedavisi uyguladı.birinde hamile kaldım fakat düşük yaptım. Daha sonra çok geçmeden spontane bi şekilde hamile kaldım.9 ay boyunca Takiplerimi kendisi yaptı ve o kadar memnundum ki anlatamam.dogumumu da orada gerçekleştirdim.toplamda tedavi süreci vs 4 yıla yakın kendisinin düzenli hastasıydım.hicbir zaman iletişim kurmaktan sorularımı sormaktan çekinmedim.o kadar mütevazi,sakin ve alçakgönüllü bir insan ki.Allah ondan razı olsun hiçbir şekilde bu süre zarfında kalbimizi kırmadı.Eşim ve ben kendisini hala saygı ve minnetle anarız..Başarılarınız daim olsun Hocam..(Tuğba)
Gökhan Bayhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Bayhan, Perinatoloji, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Gökhan Bayhan adresi nerede?Gökhan Bayhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğu Kampüsü Çünür Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Bayhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Bayhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gökhan Bayhan hangi dilleri konuşuyor?Gökhan Bayhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gökhan Bayhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Bayhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökhan Bayhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökhan Bayhan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Gökhan Bayhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.