Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Artroplasti
Artroskopik Cerrahi
Liv Hospital Ankara
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Bel Kayması Tedavisi
Travma Cerrahisi
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
Çalıştığı Kurum:
• Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji A.D 2005-2008
• Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji A.D Yardımcı Doçent Doktor.: Kasım 2007- 2008
• GATA Ortopedi ve Travmatoloji A.D /Ankara- Ağustos 2008-Ağustos 2009
• Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji A.D Yardımcı Doçent Doktor.: 2009-2017
• Hospital for Special Surgery/ New York- Sport Medicine and Shoulder Surgery Dept. Observership (Dr. David Dines- Dr. Joshua Dines) 1 Nisan- 31 Mayıs 2011
• Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji A.D Doçent Doktor.: 2017-2018
• Koru Ankara Hastanesi 2018-2019
• Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji A.D 2019-
• Liv Ankara Hastanesi 2019-
• Yüksek İhtisas Ün. Tıp Fakültesi Ortopedi ve Trav. A. D Profesör 2022-
s....ç
İki yıl önce sol kalçamda sıkısma olduğu teşhis edildi fakat ameliyat olmaya cesaret edememiştim.Gokhan hocanın güven verici tavrı ve profesyonelliği sayesinde 10 Haziran'da ameliyat oldum ve ertesi gün taburcu oldum.Bu tüm süreci desteğiyle asacagima sağlığıma kavusacagima eminim .Artroskopide uzman olan eğitimler veren Gökhan hoca varken bu ağrıyla yaşamaya gerek yok korkmadan kendinizi teslim edebilirsiniz :)Sevgiler
Prof. Dr. Gökhan Çakmak
Geçmiş olsun. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim
Dizlerime yapmış oldunuz kök hücre tedavisi çok ıyı geldı Tedavı oncesı yaşam kalıtem günlük aktıvelerım düşmüştü şimdi ise anadan doğmuş gibi oldum sıze ne kadar teşekkür etsem azdır ıyıkı varsınız başarılarınızın devamını dılerım. Minnettarım.
e....d
Gökhan bey benim tanıdığım en güzel ortopedi doktoru diyebilirim. Ben gaziyim, emekli albayım, eşim de gazi. O dönem eşimin sol kolunda, omuz bölgesinde bir durum olmuştu ve bununla alakalı kendisine bir ameliyat süreci geçirdik, sonrasında eşim canavar gibi oldu, 1 martta da evde düşerek kalça kemiğini kırdı, benim eşim biraz tezcanlı, 14 martta yine ilacı almak için eğilirken aynı kemiğini tekrar kırdı, yine kendisine götürdüm, Allah razı olsun, ameliyatını yaptı. Bu süreçte bizim şansımız büyük çünkü öğrendik ki kalça kemiği kırılan bayanların üç tanesinden iki tanesi ölüyormuş, kendileriyle yaptığım istişarede bunu öğrendim, eşim çok şükür hala yaşıyor, biraz daha sıkıntısı var, bunun için de bayramdan sonra eşimi fizik tedavi ye götüreceğim, sadece doktorumuzdan değil, bu süreçte hastanedeki temizlikçisinden doktoruna kadar hepsi çok güzeldi, ilgi ve samimiyet çok iyi, gaziye karşı yapılan muameleler çok iyiydi, her konuda beni memnun ettiler.
ob...ü
Babamın kalça protezi ameliyatını başarıyla gerçekleştiren Gökhan Hoca, operasyon öncesi ve sonrasında da her konuda bizimle ilgilendi. Çok teşekkürler.
Hasta
Tam 2 sene evvel ön çapraz bağ ve 4. seviye menüsküs ameliyatı oldum. Şu an 40 yaşındayım. Doktor beyin ameliyatın ardından 1 senenin sonunda futbol basketbol dilediğin sporu oynayabilirsin demesine karşın dizim maalesef çok iyi durumda değil. Bırakın spor yapmayı merdivenleri hızlı çıktığımda ameliyat yeri kendini hissettiriyor. Spor yaptığımda dizim halen şişiyor. 2 sene olmasına rağmen ameliyat yerinde hissizlik devam ediyor. Geçen ay dizim iyi olmadığından MR çektirdim.. MR sonucunu gören doktorun bana söylediği; çapraz bağların yeterince gergin değil tekrardan ameliyat olman gerekiyor. Bu süreçte, iki defa fizik tedavi aldım, Gökhan Beyi söylediği herseyi, tüm çaılşmaları gerçekleştirdim ama 2 yılın ardından geldiğim nokta bu malesef.
Prof. Dr. Gökhan Çakmak
Ameliyat sonrası kontrol ve durumunuzun kontrolü için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Geçmiş olsun.
me...
2013 yılında trafik kazası sonucu kalça kemiği ve sağ bacakta kırıklar oluşmuştu Antalya'da ameliyatıma Gökhan hocam girmişti bugün rahat rahat yürüyorsam Gökhan hocamız sayesinde Gökhan hocama ve tüm ekibine teşekkür eder başarılarının devamını dilerim Mehmet EZGİ
ey...
Tekrarlayan omuz çıkığım vardı cok fazla çıktığı için ameliyatlık olduğunu söylüyorlardi tavsiye üzerine Gökhan Çakmak beye başvurdum kendisine güvendim ve iyiki güvenmisim ameliyatim çok basarili gecti iyi bir ameliyatın ardindan sonraki bütün o zor süreçlerde her zaman cok ilgilendi gerçekten kendisi tanıdığım en iyi en ilgili doktor oldu şimdi tekrar çok sukur eski saglima kavuştum kendisine teşekkürü borç bilirim Rabbım her daim yardımcınız olsun hocam :)
me...m
Kalça sıkışması teşhisi konduktan sonraki 1 yıl içinde bir çok hekime muayene olmama rağmen önerilen tedavilerin hiçbirinin faydasını görmemiştim.1 yılın sonunda tavsiye üzerine geldiğim Gökhan hoca son derece başarılı bi kalça artroskopisi ameliyatı ile bu rahatsızlıktan kurtardı beni.Birkaç gün içinde rahat yürüyebilir hale geldim ve hastalıktan en ufak bir şey kalmadı geriye.Kalça artroskopisi Türkiyede pek yaygın olmadığı için Gökhan hoca gibi bu konuda tecrübeli birini bulmak kolay değil.Ayrıca bütün süreç boyunca çok açıklayıcıydı bana karşı.Kendisine her şey için çok teşekkür ediyorum
ş ...e
Gökhan Hoca, hasta ile iletişimi çok iyi olan, bilgilendirme ve takibini nezaketle ve titizlikle yapan, uzmanlığına çok güvendiğim bir doktor. Sağlık hizmetlerimizi yıllardır Liv Hospital'da alırız. Gökhan hocayla bir kaç ay önce tanışma fırsatını bulduk, hem kendim için hem de annem için muayene ve kontrol randevularımız oldu. Şu an annemin omuz kırığı için kontroller devam ediyor ve doktorumuzun ilgi ve alakasından, önerilerinden, hastaya yaklaşımı ve tedavi planından çok memnunuz, kendimizi emin ellerde hissediyoruz.
Gökhan Hoca'ya, kendisinin öğrencisi olan arkadaşımın önerisi ile danışmaya karar verdim.
Omzumdaki kırık sonrası başka hastanede takılmış olan parçanın enfeksiyon oluşturması ve omzumda büyük ağrı hissedip hareketlerimde kısıtlama yaşamam sebebiyle başvurmuştum.
Gökhan Hoca çok deneyimli, anlayışlı, hastalarına vakit ayıran, onları bilgilendirmekten kendini alıkoymayan, ameliyat öncesi ve sonrasında sürekli desteğini ve bilgisini hissettiğiniz, (benim tedavim için) hiç tereddüt bile etmeden, Liv Hospital Ankara bünyesindeki farklı branş hekimlerine de danışarak (enfeksiyon) teşhis ve tedavi süresince olabilecek en doğru kararları almaya çalışan etik değerleri yüksek bir ortopedi uzmanıdır. Kendisine güvenim sonsuz ve benim gibi omuz sakatlıkları yaşayan herkese tavsiye ederim
İyi çalışmalar dilerim
Gökhan Çakmak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Çakmak, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Gökhan Çakmak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kırık Cerrahisi, Kalça Protezi, Artroskopik Cerrahi, Diz Protezleri, Diz Artroplastisi, Artroplasti, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı, Total Kalça Replasmanı, Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif).
Gökhan Çakmak adresi nerede?Gökhan Çakmak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bestekar Sokak No: 8 Kavaklıdere Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Çakmak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Çakmak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökhan Çakmak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökhan Çakmak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gökhan Çakmak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Çakmak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökhan Çakmak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökhan Çakmak hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Gökhan Çakmak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gökhan Çakmak hangi sigortaları kabul ediyor?Gökhan Çakmak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Etimesgut Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Gölbaşı Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Mamak Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (5)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları