c.....
Kesinlikle alanında mükemmel bir doktor. Annemin katarakt ameliyatını yaptı ve tüm süreç boyunca o kadar ilgilendi ki. Gökhan hoca gibi doktorların var olduğunu bilmek insana güven ve mutluluk veriyor. Kendisi iyi ki var, hep var olsun.
Deprem dolayısıyla Malatya'dan Samsun 'a gelmiştik.Bizi kırmadı yardımcı oldu hocamız. Kızımın göz muayenesini yapti çok memnun kaldık . Açıklayıcı şekilde bilgi verdi, kızımla iletişimi de çok iyiydi. Kibar ve saygılı bir doktor.Allah razı olsun, işi gücü rast gitsin hocamızın
ha...
Gökhan beye Babam icin gittik.Herseyden once Insan evladı ve Adam gibi Adam Allah yetiştirenlerden ve kendisinden rağzı olsun.Babami guzel bir goz muayenesi ve tetkiklerden sonra katarakt ameliyati olmasi gerektigini soyledi Dr bey.bizde kendisine ve de ilgisine guvenerek tabiki dedik ameliyata karar verdik.Babami katarakt ameliyati yapti Gökhan bey ve Babam su an 20 gun gecti ve çok memnun gozunun bulanikligi gittigini ve gayet guzel gordugunu soyluyor.Böyle saygıdeğer doktorlarla karsilasmak inanin bizi çok mutlu etti.Tekrar kendisinden ve yetistirenlerden Allah rağzı olsun.Hic dusunmeden gidebileceginiz bir doktor kendisi.Teşekkur eder saygilarimi sunarim.
Bir hafta kadar önce gözümde başlayan kurum yağması şeklindeki görüntünün retinada kopma sebebiyle kanama olayı olduğunu mesai saatinin bitmesine rağmen özveriyle lazer yaparak beni rahatlatan doktorum sayın Gökhan Dinçer beye ve yardımcılarına çok çok teşekkürler.
Bilgi birikimi kendine olan güveni sohbeti dolayısıyla bir doktorda olması gereken herşeyi mükemmel olup Samsunlulara hizmet veriyor olmasının da şans olarak görüyorum. Saygılarımla
EROL ERİM
on...y
Gökhan beyi tesadüfen buldum göz için kızımı götürdüm kendisinden çok memnun kaldık daha sonrasında da ailecek kendisine gittik çok candan işini iyi bilen bir hekim
ze...t
Çok memnun kaldık 8 yaşındaki kızımı götürdüm o bile farketti. Gökhan Beyin ilgisini alakasını velisi olarak sorduğumuz her soruya yanıt verdi hastanın anlayacağı dilde konuştu çok memnun kaldım . Gato Hospital'ın böyle bir doktoru hiç kaybetmemesi lazım kızımda çok memnun kaldı . göz kapağında bir sorun vardı o neden ile gitmiştik .Kızım kimseye muayeneye gitmiyordu korkarak ama Gökhan Beyde öyle bir sorun yaşamadık.
Gökhan Dinçer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Dinçer, Göz Hastalıkları.
Gökhan Dinçer adresi nerede?Gökhan Dinçer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mah. Aziziye Cad.No:86 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Dinçer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Dinçer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gökhan Dinçer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Dinçer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökhan Dinçer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökhan Dinçer hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Gökhan Dinçer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İlkadım bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Göz Doktorları