Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih
nr...t
Gökhan hocam 1998 yılında henüz 7 aylık bir bebek iken ameliyatımı yapıp beni sağlığıma kavuşturan her şeyden önce -ailemin anlattıklarına göre- çok iyi bir İNSAN. 1998 senesinde Trabzondan kalkıp İstanbula giden bir ailenin 7 aylık bebeğini açık kalp ameliyatı yapan alanında mükemmel bir üstad. Kendisine beni ameliyat olmamış gibi sağlıklı ve dinç hissettirdiği için her zaman dua ediyorum.
mu...m
hocam adam gb adamdır allah razı olsun koşuyolunda 1,5 yaşında oğlumu kalp deliği teşhisi ile ameliyat yaptı cocuğum 14 yaşında kontrollere gödürdüğüm zaman diğer dr arkadaşlar ameliyat olduğunu anlamakta güçlük cekiyorlar allah razı olsun hocam
ar...n
14 sene once ufakdim aort darligi sebebiyle kendisiyle odasinda aileml.gorusmustuk kendisi trabzonlu olup tanidiarimizin vesilesi ile yanina gitmistikbelki hatirlar kendisi koyumuz sevili imami ali havuz adli kisiyi ameliyat etmisti yillardir senelik kontrullerime gidiorum cok sukur daha bi sikinti yasamadim yasadim takdirdede ameliyatimi yapicak doktor olarak tek kisidir baskasinin bicagi altina KİMSE BENİ YATİRAMAZ gokhan ipek gokhan ipek gokhan ipek
Gökhan İpek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan İpek, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Gökhan İpek adresi nerede?Gökhan İpek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan İpek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan İpek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gökhan İpek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan İpek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökhan İpek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökhan İpek hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Gökhan İpek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kalp Ve Damar Cerrahları
Kadıköy Kalp Ve Damar Cerrahları