Online Randevu Takvimi

etkin değil

İletişim Bilgileri

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2009 yılında mezun oldu.
2010 -2014 yılları arasında Giresun’da sağlık yöneticisi olarak çalıştı.
2015 – 2019 yılları arasında Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Kadın Doğum ihtisası yaptı.
2020- 2022 yılları arasında Giresun Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Kadın Doğum Kliniğinde çalıştı.
2022 Mayıs ayı itibari ile Hayat Hastanesi’nde göreve başladı.
2024 Nisan ayından itibaren Medicana Bursa Hastanesi’nde görev yapmaktadır.

Medicana Bursa Hastanesi
Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41, Nilüfer

Konum: Medicana Bursa Hastanesi • Diğer

Hamileliğim süresince doktorumuz Gökhan Bey’di. İlk gittiğimiz günden doğum sonrasına kadar bizimle hep aynı özveriyle ilgilendi. Kendisinin süreç boyunca detaylı açıklamaları, ilgisi ve yönlendirmeleriyle doğumu da çok güzel bir şekilde gerçekleştirdik. İyi ki kendisini tanıma fırsatımız oldu herkesin deneyimleri farklıdır ancak gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim biri.

Konum: Medicana Bursa Hastanesi • Randevu

Bir kaç doktor değiştirdikten sonra gebelik takibime Gökhan hoca ile devam ettim. İlgisi ve tecrübesiyle keyifli bir süreçti. Doğumumu da sayesinde kolay bir şekilde geçirdik.

Konum: Medicana Bursa Hastanesi • Randevu

Eşimin gebelik süresi boyunca Gökhan Beye gittik. İlk günden doğuma kadar çok ilgiliydi. Sorularımıza gayet açıklayıcı cevaplar vererek bizi aydınlattı. En doğru en uygun ne ise ona yönlendirdi. Normal doğumun riskli olacağını söyledi ve eşim sezaryen oldu. İyi ki de sezaryen olmuş. Doğum esnasında atoni kanaması gerçekleşmiş. Gökhan bey hızlıca müdahale ederek ameliyatı başarılı ve sorunsuz şekilde yapmıştır. Kendisine minnettarız. Alanında uzman birisiyle yollarımız kesiştiği için çok memnunuz. İçtenlikle Gökhan Hocamı tavsiye ederim. Başarılarının devamını temenni ederim mizacı sert ama içi güzel insan.

Konum: Medicana Bursa Hastanesi • Randevu

Gökhan hoca hamilelik sürecim boyunca beni takip etti. Tatlı sert tavrı, sorduğum sorulara detaylı açıklamalar yapması, mesleki tecrübesiyle güzel bir hamilelik süreci geçirmeme katkı sağladı. Aynı zamanda geçirmiş olduğum sezaryen ameliyatında sayesinde çok hızlı toparladığımı düşünüyorum. İyi ki kendisini tanımışız.

Ç
Konum: Medicana Bursa Hastanesi • Randevu

Eylül'de Bursa'ya taşınmamız sebebiyle gebeliğimin ortasında buradaki yorumları referans alarak randevu oluşturmamızla başladı tanışmamız. Yüksek tansiyon sebebiyle riskli gebeliğim ve erken doğum ihtimali vardı. Kendisi süreci sıkı takip edeceğimizi belirterek her şeyi detaylı şekilde aktardı bize. Yönlendirmesi ile detaylı ultrason takibi de iki kez yapıldı böylelikle bebeğimizin suyunun azaldığı fark edilerek hastaneye yatışımız yapıldı. Gerekli tüm müdahalelerin ardından Gökhan Hocamın titizliği, ilgisi ve tecrübesi ile 31.12.2024 tarihinde sezeryan ile bebeğimizi kucağımıza aldık. Güzel bir süreci birlikte tamamlamış olduk, iyi ki varsınız ..

Konum: Medicana Bursa Hastanesi • Randevu

Yüksek tansiyon, şeker, plasentanın erken yaşlanması daha sayamadığım bir sürü sıkıntı yaşadığım gebelik sürecim oldu. Erken doğum riskim vardı. Gökhan Bey in takibi ve yönlendirmeleri ile 37+2 ye kadar ulaşmayı başardık ve süreci güzel sonlandırdık.Bebeğimi sağlıklı olarak kucağıma aldım. Kendisi ile iyi ki yollarımız kesişmiş, sabrından dolayı kendisine minnettarım.

Konum: Medicana Bursa Hastanesi • Randevu

Eşimin hamilelik süreci boyunca başka doktora gitme gereksinimi hissetmedik ve bu durumda etkili olan en önemli faktör sayın hocamızın deneyim tecrübe ve bize karşı olan yaklaşımıydı, kendinizi güvende hissetmek istiyosanız mutlaka hocamızla mülaki olunuz, samimiyetine ve içtenliğine gerçekten hayran kaldık, gecenin bir yarısı da olsa bir telefon ile yanımızdaydı, medicana bursa hastanesi kadın doğum hemşireleri ve sayın hocamızdan çok memnun kaldık. İyi ki varsınız.

Konum: Medicana Bursa Hastanesi • Diğer

Gökhan bey sayesinde olduğum açık yumurtalık ameliyatımda biran önce kalktım ve herşey mükemmel geçti emeğine ve ellerine sağlık

Konum: Medicana Bursa Hastanesi • Diğer

Hamilelik sürecim boyunca güler yüzü ve enerjisiyle 9 ayı çok daha güzel gecirdim kafamızdaki tüm soru işaretlerine her zaman ve hiç sıkılmadan cevapladı. Kendisi çok ilgili bi doktor. Doğumum sezeryan olmasına rağmen çok çabuk toparladım sayesinde bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık iyi ki yollarımız kesişmiş

Konum: Medicana Bursa Hastanesi • Randevu

Gökhan hocayla tüp bebek transferimden sonra hamileligimin ilk doneminde tanıştık.Riskli ve ilk gebeliğim olduğu için , endiseli bir durum icerisindeydik.Kendisinin öncelikle bilgi ve deneyimiyle,sorulara bıkmadan cevap vermesiyle ,sakin ve insancıl yapısıyla hamilelik sürecimi rahat gecirmemi sağladı.9 ay boyunca kendisiyle arkadaş gibi olduk.Gebeligimin 33.haftasinda erken doğum riskim oldu, kendisi yatış verdi hemen, o süreçte gece gündüz farketmesizi kontrole geldi.Cok şükür yavru kartalimizi 38+3 te kucagimiza aldık Sezaryen ameliyatında bile sakin tavır ve konusmasiyla rahat bir şekilde gecirmemi sağladı.Dogum sonrasında da aynı titizlikle takip etti.1 hafta sonra bile hiç sezaryen olmamış gibiydim.Hocam iyi ki varsınız