Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi
Tümünü gösterHizmetler
Abdominal Ultrasonografi
Adrenalektomi
Alkali Diyet
İzmir Özel Gazi Hastanesi
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Gtt(Glukoz Tolerans Testi)
Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi
Karaciğer Kan Testleri
İzmir Özel Gazi Hastanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Subkütan Enjeksiyon
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tiroid Kan Testleri
Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab
sa...a
Çok ilgili çok bilgili güven verici güleryüzlü çok memnun kalan bir arkadaşımın tavsiyesi ıle gittim.Bende arkadaşlara tavsiye ediyorum..İyi bir insan iyi bir doktor. GÖKHAN ÜÇKAYA ya Teşekkürler.
de...ç
işinde başarılı, hastalarıyla ilgili mükemmel bir doktor. Bana hamileliğimde öğrendiğim tiroid rahatsızlığımda çok yardımcı oldu. hala da yardımcı olmaya devam ediyor. verdiği moral ve güler yüz olmasa şuan kendime bu kadar güvenmezdim. ona çok şey borçluyum.
n....ş
Gökhan Bey şimdiye kadar gördüğüm en iyi endokrinoloji doktoru.Başka yerde yapılan yanlış tedaviyi anında görüp annemi sağlığına kavuşturdu.Eski çalıştığı yerden buraya geldiğini duydum ve buldum, yine nereye giderse gitsin takipçisi olurum. Herşeyden önce hastalara yaklaşımı ile insan sonra da çok iyi bir doktor annem gibi ben de kendisine çok çok teşekkür ediyorum.
ze...k
gökhan bey gibi hastasıyla ilgilenen başka doktor görmedim.sadece muayene ortamındada kalmıyor takibini yapıyor.mükemmel bir doktor herkese tavsiye ediyorum.annemi insülin kullanmaktan kurtardı.annem çok iyi .teşekkür ederim gökhan bey.
gö...n
allah razı olsun gökhan bey'den ve diğer doktorlardan bana ve diğer asker arkadaşlarıma ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. ve hala tedaviye devam eden arkadaşlarım bulunmaktadır. sayın doktor GÖKHAN ÜÇKAYA 'ya tşk ederim... saygılar....
Gökhan Üçkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökhan Üçkaya, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları. Size Gökhan Üçkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tam Idrar Tahlili(Tit), Abdominal Ultrasonografi, Karaciğer Kan Testleri, Alkali Diyet, Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab, Büyüme Hormonu Testi, Enjeksiyon Iv, Adrenalektomi, Subkütan Enjeksiyon, Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi).
Gökhan Üçkaya adresi nerede?Gökhan Üçkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1421 Sok.Kahramanlar Mah. No:29 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökhan Üçkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökhan Üçkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gökhan Üçkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökhan Üçkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökhan Üçkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökhan Üçkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Gökhan Üçkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla