Başlıca ilgi alanları katarakt cerrahisi (multifocal ve toric intraokuler lensler) ve refraktif cerrahidir.(PRK, LASEK, Femtosaniye LASIK, SMILE). Göz Kapağı Cerrahileri (Kapak Düşüklüğü ve Sarkması, Kapak tümörleri) ve şaşılık cerrahisi de uygulamaktadır.
Glokom ve tıbbi retina (diabetik retinopati ve retina yırtıklarına argon laser, göziçi enjeksiyonları) diğer ilgi alanlarıdır.
Türk Oftalmoloji Derneği üyesidir, evli ve bir çocuk babasıdır.
o.....
Ben 2017 Temmuz ayında uzak problemim nedeni ile Gökmen beyi Tercih ettim etmez olaydım ben lazer ameliyattı oldum ve olmadan öncede ballandıra ballandıra olumlu yönleri konuştu olumsuz hiçbir açıklama yapmadı sorduğum halde ben o günden bugüne geceleri gözlük ve ilaç kullanıyorum sıfırlamadı sorunum devam etmekte daha da kötü oldu diye bilirim ben gökmen beye hakkımı helal etmiyorum giden hastalara kesinlikle gözlükten kurtulmak için lazer ameliyatı olmayın diyorum
öz....
Görme bozukluğum yüzünden gittim derecemin arttığını sanıyordum ama katarak olduğu ortaya çıktı .Doktrorum Gökmen Bey beni uygulanabilecek en iyi tedavi şekline yönlendirdi .Operasyon öncesi ve sırasında benimle birebir ilgilendi,onun sayesinde katarak ameliyatım çok güzel ve rahat geçti .Sonrasında da hiçbir sıkıntı çekmedim .Doktoruma defalarca teşekkür ederim.Kısa bir süre Sonra diğer gözüm için de katarak ameliyatı olacağım .Doktorumdan çok memnunum.
n....r
Sevgili doktorum Göz Hastalıkları Mütehassısı Sayın Op.Dr GÖKMEN YILDIRIM, Göz sağlığı ve işlevlerinde arıza bırakmadan, gözkapakları ESTETİĞİ'nde, ressama yakışır muntazam çizgileriyle fevkaladenin fevkinde bir sonuç....Bugünkü görünümüm için kendisine teşekkürlerim az, minnettarım. Hastası: N.Güler.
mi...r
hastaya olan yaklaşımını hiç beğenmedim.daha sonra ilacımla ilgili bir sorun yaşadığımda kaç kez aramama rağmen telefona çıkmadı.
bü...a
Bir hekim adayı olarak muayeneye büyükannemi getirdiğim Dr Gökmen Bey in hastaya yaklaşım ve uslübü hiç hoş değil.
Gökmen Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gökmen Yıldırım, Göz Hastalıkları.
Gökmen Yıldırım adresi nerede?Gökmen Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gökmen Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gökmen Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gökmen Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gökmen Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gökmen Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Gökmen Yıldırım ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gökmen Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gökmen Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gökmen Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gökmen Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Gökmen Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 2.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çiğli bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Göz Doktorları