Uzman Psikolog Gonca Onat Demirel 1980 yılında İzmir'de doğdu. İlk-Orta-Lise eğitimini İzmir' de tamamladı.
Üniversite yıllarında yaz tatilini staj fırsatına dönüştürerek klinik yaşantısının ilk adımlarını atmış oldu. 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi yetişkin psikiyatri polikliniği ve Ege Üniversitesi Hastanesi yetişkin kapalı psikoz servislerinde yaz tatilleri, teorinin pratikle geliştiği haliyle geçti. 2003 yılı Lisans bitimine kadar, Sosyal Hizmetlerde devlet himayesindeki çocuklarımızın ''gönüllü ablası'' olarak çalışmalar yürüttü.

Mezuniyet sonrası 2003 yılında ''Gidilmeyen Yerlere Personel Temini'' amacıyla Sağlık Bakanlığının yaptığı mesleki sınavda Türkiye genelinde 16. olarak, Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesine atandı. Hayalini kurduğu Sağlık Bakanlığı bünyesindeki görevi böylece mezun olur olmaz başlamış oldu.

Sonrasında ikinci ruh sağlığı üniversitem dediği, eşsiz bilgilerle deneyimlerle mesleğine en önemli katkıları yapan Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine tayin oldu. Kapalı Psikoz servisleri ve poliklinikte hizmet verdiği sayısız danışanla, uygulamaya yönelik kendine dair mesleki tarzı oluştu.

Manisa Ruh Sağlığı Hastanesi görevi sonrası 2013 yılında Urla Devlet Hastanesi (Karantina Adası)' ne atandı. 2021 yılı eylül ayına değin Urla Devlet Hastanesi psikiyatri kliniğinde göreve devam etti. 2021 yılında Sağlık Bakanlığı'ndan emekli oldu.
2023 yılı itibariyle Ege Gelişim Aile Danışmanlık Merkezi'nde serbest çalışma dönemi başladı.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 13 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Ege Gelişim Enstitüsü
Mansuroğlu Mahallesi 1593 / 1 Sokak No : 2 Lider Centrio A Blok Kat :1 Daire : 1, Bayraklı

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Aile Arabuluculuğu

Aile Danışmanlığı Randevusu

Röportaj

Konum: Ege Gelişim Enstitüsü • Bireysel Terapi

Kronik rahatsızlıklarım nedeniyle yaşadığım isteksizlik ve keyifsizlik hayatımı olumsuz etkiliyordu. Psikolog Gonca Hanım’la başladığımız seanslar, bana şefkatli bir destek sundu. Küçük adımlarla ilerliyoruz ve artık kendimi daha iyi hissediyorum. Onun rehberliğiyle daha da iyi olacağıma inanıyorum. Seanslarım devam ediyor, Gonca Hocamı içtenlikle öneririm.

Psk. Gonca Onat Demirel

Kıymetli danışanım içten ve samimi geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Birlikte kurduğumuz güven ilişkisi, size dair olana gülümseyerek varabilmiş olmak, benide en az sizin kadar mutlu ediyor. İyiki varsınız iyiki tanıdım sizi :)

Konum: Ege Gelişim Enstitüsü • Kaygı Bozuklukla...daha fazları Tedavisi daha az

Sınav kaygısıyla baş etmek için Gonca Hanım’a başvurdum, ancak fark ettim ki kaygı, hayatımın merkezine oturmuş. Onun desteğiyle kaygımı tanımaya, anlamaya ve yönetmeye başladım. Bu süreçte, kaygıyı kontrol etmenin mümkün olduğunu görmek bana büyük bir rahatlık sağladı. Hâlâ yolun başında olsam da, Gonca Hanım sayesinde artık kendimi çok daha güçlü ve huzurlu hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Ege Gelişim Enstitüsü • Psikoloji Randevusu

Uçak fobisiyle başa çıkmak zor olabilir, ancak doğru destekle üstesinden gelinebilir. Bu süreçte Gonca Abla’ya başvurarak ne kadar doğru bir adım attığımı gördüm. Onun profesyonel yaklaşımı, sabrı ve bana kazandırdığı teknikler sayesinde kısa sürede uçakla seyahat edebilir hale geldim. Fobinizle yüzleşmekten korkmayın; uygun yönlendirme ve pratiklerle bu korkunun aşılabilir olduğunu deneyimledim. Kendinize zaman tanıyın ve küçük adımlarla ilerleyin. Doğru uzman desteği, rahatlatıcı teknikler ve kararlılıkla siz de uçuş korkusunu geride bırakabilirsiniz. Kendinize güvenin, bu yolculuğu başarmak mümkün.

Psk. Gonca Onat Demirel

Kıymetli danışanım değerli görüşleriniz ve vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum. İhtiyacınıza yönelik yolları sabırla, kendinize inançla bir bir tamamladınız. Huzuru ve dengeyi birlikte bulabilmiş olmak benide mutlu ediyor. Sağlıkla huzurla neşeyle kalın :)

Konum: Ege Gelişim Enstitüsü • Bireysel Terapi

Psikolog Gonca Hanım ile gerçekleştirdiğim özgüven seansları, kendimi daha iyi tanımamı ve gelişimime odaklanmamı sağladı. Gonca Hanım, oldukça profesyonel ve anlayışlı bir yaklaşım sergileyerek, seanslarda kendimi rahatça ifade etmemi sağladı. Her seans sonrası, özgüvenimi arttırmak için uyguladığım stratejiler sayesinde daha güçlü ve kendime güvenen bir insan oldum. Kendimi daha değerli hissetmeye başladım ve hayatımda daha sağlıklı kararlar alabiliyorum. Gonca Hanım'ın desteğiyle özgüvenim ciddi anlamda arttı, ona minnettarım.

Psk. Gonca Onat Demirel

Kıymetli danışanım değerli görüşleriniz ve vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum. Size dair her değerli duyguyu ve düşünceyi güvenle paylaştınız, başarı sizinle, size ait geldi. Bende tanışmış ve birlikte çalışmış olmaktan ötürü çok mutluyum. Sağlıkla huzurla neşeyle kalın :)

Konum: Ege Gelişim Enstitüsü • Aile Danışmanlı...daha fazlağı Randevusu daha az

Boşanma sürecimizde Psikolog Gonca Onat Demirel’den çift terapisi desteği aldık ve bu süreçte kendisinin bize kattıkları çok değerliydi. Gonca Hanım, tarafsız ve anlayışlı yaklaşımıyla iletişimimizi güçlendirmemize ve süreci daha sağlıklı bir şekilde yönetmemize yardımcı oldu. Seanslar sırasında duygularımızı özgürce ifade edebileceğimiz bir ortam yarattı ve empati kurmamızı sağladı. Özellikle zor duyguları ele alma ve çocuklarımızın etkilenmemesi için doğru adımları atma konusunda rehberliği çok kıymetliydi. Sayesinde boşanma sürecimizi sakin ve saygılı bir şekilde tamamladık. Gonca Hanım’ı, zorlu süreçlerde destek arayan herkese içtenlikle tavsiye ederim.

Psk. Gonca Onat Demirel

Kıymetli danışanım değerli görüşleriniz ve vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum. Zorlu yolculuğunuzu benimle paylaştığınız, birlikte bulduğumuz yollarla, huzuru ve dengeyi fark edebildiğimiz için bende çok mutluyum. Sağlıkla huzurla neşeyle kalın :)

Konum: Ege Gelişim Enstitüsü • Psikoloji Randevusu

Depresyon sürecimde destek almak için başvurduğum Psikolog Gonca Onat Demirel, profesyonelliği ve içten yaklaşımıyla bana büyük bir güven verdi. Kendisi, yaşadığım zorlukları anlamama ve duygularımı sağlıklı bir şekilde yönetmeme yardımcı oldu. Seanslarımız sırasında uyguladığı teknikler ve verdiği rehberlik sayesinde kendimi daha güçlü ve farkındalık sahibi hissetmeye başladım.

Gonca Hanım’ın sabırlı ve anlayışlı tutumu, kendimi ifade etmemi kolaylaştırdı ve iyileşme sürecimde önemli bir rol oynadı. Depresyonla mücadele eden herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Psk. Gonca Onat Demirel

Kıymetli danışanım değerli görüşleriniz ve vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum. Zorlu yolculuğunuzu benimle paylaştığınız, birlikte bulduğumuz yollarla karanlığı geride bırakabildiğiniz için bende çok mutluyum. Sağlıkla huzurla neşeyle kalın

Konum: Ege Gelişim Enstitüsü • Kaygı Bozuklukla...daha fazları Tedavisi daha az

Psikologdan önce arkadaş, dost gibi çok sıcak ve samimi bir şekilde yaklaşması kişiyi orada güvende hissettiren dalında oldukça iyi ünvanı gibi Uzman. Kısaca olsa kendisi ile tanışma ve hatta en yakınlarıma anlatamadıklarımı benimle paylaştığı, hayatıma yön verecek tavsiyeler verdiği herşeyden önce yanımda olduğu için kendisine ve ekip arkadaşlarına minnetlerimi sunar başarılarının devamını dilerim.

Psk. Gonca Onat Demirel

Kıymetli danışanım değerli görüşleriniz ve vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum. Hayatınızın istendik yönünü birlikte fark edebilmek, en az sizin kadar benide mutlu ediyor. Sağlıkla huzurla kalın.

Konum: Ege Gelişim Enstitüsü • Psikoloji Randevusu

Hayatıma dokunan en değerli insanlardan biri oldunuz. Sizi tanıdığım için çok şanslıyım. Verdiğiniz destek, gösterdiğiniz anlayış ve sabrınız kendimi yeniden keşfetmemi sağladığınız ve iç huzuruma kavuşmamda bana yol gösterdiğiniz için minnettarım. İyi ki varsınız!”