ç.....
evliliğimin ilk ayında ilk gün korkusu ile gitmiştim doktorumuza. Kendisi kişiliği ve sakinliği ile bana güven verdi. Süreci etraflıca ve anlaşılır bir dille açıklamasından memnun kaldım. İki seans korkumu yenmeme yetti ve her seans öncesi beni arayıp destek oldular daha sonraki süreçte de aynı şekilde. kendime olan saygım yerine geldi. şuan hamileyim ve korkumu yendim en büyük pay korkumu yenmemde onların anlayışları ve olumlamalari sayesinde çok mutluyum...
Gonca Türker Ergün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gonca Türker Ergün, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Gonca Türker Ergün adresi nerede?Gonca Türker Ergün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gonca Türker Ergün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gonca Türker Ergün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gonca Türker Ergün hangi dilleri konuşuyor?Gonca Türker Ergün ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gonca Türker Ergün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gonca Türker Ergün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gonca Türker Ergün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gonca Türker Ergün hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Gonca Türker Ergün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ankara Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mamak Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Polatlı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (6)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları