Diş Hekimi Randevusu
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Acil Diş Çekimi
Medicana Bursa Hastanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Süt Dişi Çekimi
Tam Diş Protezi
Çocuk Diş Tedavisi
a...
Gül Hanım'la çok uzun zamandır tanışmıyoruz ama iyi ki tanımışız kendisini. Kızımızın diş sorunlarını ameliyatla tek seferde çözdü. 8 tane dolgu, 2 tane kaplama, ön dişlerimiz temizlendi ve bir dişimiz çekildi. Çekilen dişin yerine yer tutucu konuldu. Kendisi çok güler yüzlü, sevecen ve ilgiliydi. Şu an hala sürecimiz devam ediyor, kontrolleri tavsiye ediyorum. Biz çok memnun kaldık.
Çocuklar ile iletişimi harika bir hekim. Kendisi ile kızımın ilk dişlerinin muayenesini gerçekleştirdim. Bebeklerin diş bakımı ile ilgili detaylı tavsiyeler aldık. İlerleyen muayenelerimizde de gönül rahatlığı ile tercih edeceğiz.
z...
Arkadaş tavsiyesiyle 6 yaşındaki kızımın dişlerinde oluşan çürük ve ağrı sebebiyle başvurdum. Yaklaşık 10 dişine yarı kanal, dolgu ve 1 dişine çekim tedavisi uygulandı. Kızım ilk kez diş doktoru ile tanıştı ve bu süreci çok güzel şekilde geçirdik. Yapılan tedavilerimizden de çok memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ederim.
b...
Oğlumun diş çekimi sonrası diş koruyucusu işlemlerini yapan ve tedavi sonrası Gül ablası olan değerli doktorumuz uzun süren süreç boyunca bizi çok rahatlatarak, oğlumun diş konusunda yaşadığı travmayı sonlandırmıştır. Kendisine güveniyoruz ve çok seviyoruz, iyi ki yollarımız kesişmiş.
t.....
Oğlumun diş temizliği için gitmiştik. İletişim ve tecrübesi mesleki yeterliliği çok memnun ediciydi. Süreç çok rahat ilerledi
Çocuk dilinden çok iyi anlayan bir hekim. Çocuğumun bütün inadına diş korkusuna rağmen onu sakinleştirip kolayca çekim işlemini yaptı. Aşırı sabırlı ve anlayışlı biri. İyi ki karşılaşmışız.
di....
Gül hanım 6 yaşındaki oğlumun sallanan 2 süt dişini çok rahat bir biçimde çekti, oğlum diş çektirme konusunda yoğun korkuya sahip bir çocuk ama doktorumuz sabırla her yolu deneyerek bir şekilde onu ikna etti ve dişlerini çekti. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
f.....
Sürekli gittiğimiz diş hekimimizden randevu ve dönüş alamayınca , düşen dolgumuzun enfeksiyona dönüşmemesi için acilen kendisinden randevu almıştık. Gül hanımın inanılmaz iyi pedagojik yaklaşımı öncesinde kızıma ayrıntılı anlatması ve göstermesi sonucu ilk defa bir diş koltuğunda ağlamadan işlem yapıldı. Eşimle şaşkınlıkla izledik. Çocuk diş doktorlarının hizmet verirken çocuk kısmını unutmamaları gerekiyordu. Siz ziyadesiyle bunu mesleğinize yansıtmışsınız. Kesinlikle tavsiyelerim aranızda yerinizi aldınız
s....t
Merhabalar, Gül Hanım’la ikiz kızlarımın diş ağrılarının başlaması üzerine tanıştık. Bizlere detaylı olarak tedavi sürecini anlattı. Kızlarımın ilk kez diş hekimi deneyimleri olmasına rağmen o kadar sevecen ve profesyonel yaklaştı ki asla korkmadılar. Ve ağlamadan korkmadan ikisi de tedavilerini tamamladılar.Asla kızlarımda diş hekimine karşı bir korku oluşmadı. Çok mutluyuz.
al...z
Çocuk diş hekimi Gül hanıma 6 yaşındaki kızımın diş dolgusu için gittik.Tedaviye başlamadan once bizleri cok detaylı bir şekilde bilgilendirdi.Çok inatçı olan kizim bile hiç tereddüt etmeden kendini Gül hanıma bıraktı ve cok mutlu oldu.Çünku çocuklara olan yaklaşımı o kadar ilgili ve güler yüzlü ki çocuklar onu cok seviyor.Gerek İlgi ve alakasindan gerek çocuklarla olan iletişiminden ve en önemlisi tedavisinden dolayı yanından cok mutlu ayrıldık.
Gül Uçar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gül Uçar, Diş Hekimi, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Gül Uçar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Diş Dolgusu, Randevu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), 20'lik Diş Çekimi, Tam Diş Protezi, Cep Derinliği Azaltma, Dikiş, Diş Bakımı, Diş Ilacı Kullanımı.
Gül Uçar adresi nerede?Gül Uçar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gül Uçar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gül Uçar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gül Uçar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gül Uçar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gül Uçar hangi dilleri konuşuyor?Gül Uçar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gül Uçar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gül Uçar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gül Uçar hakkında ne düşünüyor?Toplam 47 hasta / danışan, Gül Uçar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diş Hekimleri