Armedica Göz Merkezi
Osmangazi Mah. Aşıroğlu Cad.No:76, Darıca, Kocaeli

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Annemin iki gözü de görmüyor du Gülay hocamızın sayesinde şu an iki gözü de görüyor olup Erzurum'a dönmek büyük mutluluk.Allah razı olsun Hocamızdan saygılar

Konum: Armedica Göz Merkezi Diğer

öncelikle prof dr gülay hanımdan ALLAH razı olsun iki işlem olacak gözümü tek işlemde kurtardı gözüm 3.50 miyop ve astigmat az vardı şu an sıfır emeğini ve özverisini asla unutamam herkese gözü kapalı tavsiye ederim

Konum: Armedica Göz Merkezi

13 yıl önce Erzurumda gülay hocamla tanıştım kendisi hekim olarak olsun güler yüzüyle on numara birisi kontak lens almıştım halen aynı lensi kullanıyorum ilk aldığım zaman 10/8 göre biliyordum ama şimdi 10/6 ya düştü şimdi izmirdeyim internetten arastırdım hocam darıcada imiş en kısa zamanda yanına gitmeyi düşünüyorum herkese tavsiye ederim

Konum: başka bir yer Kornea Transplantasyonu(Keratoplasti)

11 yıl önce gözümü ortasından cam kesmişti. 1 hafta hiçbir doktor ameliyat edemedi. Erzuruma gittik. Hocam hemen ameliyata aldı. Allah razı olsun gözümün şekli hiç bozulmadı gözüm kör de olmadı. 25 yaşındayım. Unutmadım. Unutmam.

4 ayrı yerde muayene oldum fakat sadece Prof.Dr.GÜlay Güllülü şaşılık ameliyatımı yaptı.Çok memnunum şiddetle herkese tavsiye ederim.(Armedica Göz Merkezi)

babamın gözünde hem tansiyon hem perde vardı doktorlar görmez dediler ameliyat etmediler bir arkadaşım hocayı tavsiye etti götürdük ameliyat etti şimdi çok iyi görüyor ALLAH razı olsun

Profili düzenle veya yönet