Annemin iki gözü de görmüyor du Gülay hocamızın sayesinde şu an iki gözü de görüyor olup Erzurum'a dönmek büyük mutluluk.Allah razı olsun Hocamızdan saygılar
gü...n
öncelikle prof dr gülay hanımdan ALLAH razı olsun iki işlem olacak gözümü tek işlemde kurtardı gözüm 3.50 miyop ve astigmat az vardı şu an sıfır emeğini ve özverisini asla unutamam herkese gözü kapalı tavsiye ederim
13 yıl önce Erzurumda gülay hocamla tanıştım kendisi hekim olarak olsun güler yüzüyle on numara birisi kontak lens almıştım halen aynı lensi kullanıyorum ilk aldığım zaman 10/8 göre biliyordum ama şimdi 10/6 ya düştü şimdi izmirdeyim internetten arastırdım hocam darıcada imiş en kısa zamanda yanına gitmeyi düşünüyorum herkese tavsiye ederim
ma...a
11 yıl önce gözümü ortasından cam kesmişti. 1 hafta hiçbir doktor ameliyat edemedi. Erzuruma gittik. Hocam hemen ameliyata aldı. Allah razı olsun gözümün şekli hiç bozulmadı gözüm kör de olmadı. 25 yaşındayım. Unutmadım. Unutmam.
be...k
4 ayrı yerde muayene oldum fakat sadece Prof.Dr.GÜlay Güllülü şaşılık ameliyatımı yaptı.Çok memnunum şiddetle herkese tavsiye ederim.(Armedica Göz Merkezi)
b...
babamın gözünde hem tansiyon hem perde vardı doktorlar görmez dediler ameliyat etmediler bir arkadaşım hocayı tavsiye etti götürdük ameliyat etti şimdi çok iyi görüyor ALLAH razı olsun
Gülay Güllülü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülay Güllülü, Göz Hastalıkları.
Gülay Güllülü adresi nerede?Gülay Güllülü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osmangazi Mah. Aşıroğlu Cad.No:76 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülay Güllülü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülay Güllülü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülay Güllülü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülay Güllülü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülay Güllülü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülay Güllülü hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Gülay Güllülü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları