üm...n
Canım doktorum doğum ve emzirme sonrası çok kötü olan dişlerimi çok güzel bir şekilde yaptı açıkladı yönlendirdi yeri geldi iki tane dişimi birden yaptı tamamen yüreğinin güzelliğiyle çalışan bir insan Allah razı olsun özel doktor hizmeti aldım resmen tavsiye ederim herkese dişçi korkusu falan demeyin ben bazı günler uykum geldi öyle rahat
kf...ü
bugün sabah kanal tedavisi yapılacak olan dişim için gittim gayet tatlı bir dille dişimin durumundan bahsetti, hangi işlemleri uygulayacağını teker teker anlattı ve sonunda işlemi gerçekleştirdi ilgi alaka ve davranışlarından ve herkese öneriyorum. gerçekten kendisinden çok memnun kaldım işini severe ve güleryüzlülükle yapan birisi ilk başta teker teker hangi işlemleri yapacağını anlattı,daha sonra uygulama adımına geçti ilgi ve alakası gerçekten mükkemmel denilebilir ülkemize böyle işini severek yapan güzel insanlar iyi ki var dedirtti
e....y
Gülbin Hanıma hakkındaki olumlu görüşlerden haberdar olup bilinçli bir şekilde randevu aldım. Çok memnun kaldım. Dinledi, anlattı, sordum cevapladı...Kanal tedavisi ve iki dolgumu tek seferde yaptı. Tek kelimeyle harikaydı. Herkese tavsiye ederim. Minnettarım. İşini çok severek yapan bir doktor. Kendisine sevdikleri ile birlkte sağlıklı uzun bir ömür dilerim.
si...
Klasik sekilde yorumlardan yola çıkarak randevu aldım ve cok memnun kaldim ..Gülbin Hanım o kadar tatlı ve o kadar anlayışlı ki sorularımı hiç cevapsız bırakmadı dar bi cene yapıma rağmen mükemmel bi kanal tedavisi uyguladı çok teşekkür ederim. Acaba mi demeden gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz
Hasta
Kanal tedavi sürecinde doktor hanım gayet ilgili ve anlayışlı idi tedavi bittikten sonrada bilgilendirmeleride cok aciklaya iydi doktor hanımın ilgisinden dolayı ok teşekkür ederim
r....
İlk defa diş doktoruna tedavi amaçlı gittim. Çok korkuyordum. Kanal tedavisi yapıldı. Sadece iğne vururken acı hissettim. Sonrası çok kolay geçti. Doktor hanım çok anlayışlı ve çok iyi birisi. Bir çok sorunuma anlayışla karşılık verdi.
i.....
8 yıl önce tesadüfen randevu aldım ve tüm kontrollerim için gülbin hanima gidiyorum.çok ilgili bilgili ve saygılı bi doktor.Allah razı olsun.ne kadar teşekkür etsem azdır.herkese tavsiye ediyorum.
go...e
Çok iyi niyetli, başarılı ve ilgili bir doktor. Mesaisi bitmesine rağmen kanal tedavimi yaptı ayrıca diğer doktorlar gibi bilgi vermeden direk müdahale etmedi dişlerimde neler olduğunu tek tek anlattı diğer doktor 2 kere dolgu yaptı ve 2side düşmüştü bu yüzden dişim ölmüş ve gülbin hanım kanal tedavisi yaptı çok ilgili işinde çok başarılı bir doktor, başarılarının devamını dilerim. Yanında ki özge hanım da kendisi gibi çok teşekkürler.
ar...n
Gulbin Hn çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Mesai saati bitmek üzere olduğu halde beni madur etmedi ve kanal tedavimi yaptı. bu devirde böyle dr bulmak zor...
ha...r
Doktorumuzu anlatmak kelimelere sığmaz .internetten yorumlari okuyarak randevu aldim.dişime dolgu yaptirtim. Pozitif güler yüzlü ve yetenekli.tek kelime ile mükemmel.güven dolu. sorularinizi sakin sabir ve anlayış ile cevaplayan biri.devletin kurumunda, özel hastane gibi ilgi hizmet gördüğüm ilk doktor.doktormuza başarılarının devamini dilerim. Havva KAYA
Gülbin İltan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gülbin İltan, Diş Hekimi.
Gülbin İltan adresi nerede?Gülbin İltan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahatlı Mahallesi 75. Yıl Caddesi No:148 Kepez
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gülbin İltan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gülbin İltan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gülbin İltan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gülbin İltan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gülbin İltan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gülbin İltan hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Gülbin İltan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kepez bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kepez bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri