Tuzla Gisbir Hastanesi
Sahil Yolu No:2 Evliya Çelebi Mah., Tuzla

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Çok alakasız ve ilgisiz ve sinirli bir doktor. Kendisine muayene oldum ve bana hastalığım hakkında yeterli bilgi vermeyerek, beni büyük bir endişeye sevk etti. Öksürük ve ciğerlerimden geldiğini düşündüğüm hırıldama sesi şikayeti ile gittim. Akciğer röntgeni istedi. Filmi çektirip yanina gittiğimizde (eşim ve ben) odasında biri daha vardı ve o kişi hastası değildi. Özelimizi hiçe sayarak üçüncü yabancı kişilerin yanında röntgenimi inceleyip, ciğerimde bir iz olduğunu söyledi, bunun balgam olabilceğini veya daha önceki bir rahatsızlıktan kalmış olabileceğini söyledi. Bunun ne anlama geldiğini anlamadım; yani iz nedir, neye yol açar, kötü bir hastalık mı? Bu sorulari zihnimde büyütürken tomografiye gönderdi ve sonuçlar raporlanınca tekrar kendisiyle irtibata geçmemizi söyledi ve yazdigi antibiytikle bizi gönderdi. Tomografiden sonra tekrar yanina gittim ve söylediği şeylerin kafama takıldığını ve beni endişeye sevk ettiğini belirttim ve kendisinden usturuplu bir açıklama beklerken sinirli ve agresif tavrıyla karşılaştım. "Kaç defa anlatıcam, daha nasıl anlatmam gerekiyor" tarzında, bana göre saçma cümleler sarf etti. Ben de, eğitimli biri olduğumu ve söyleneni anladığımı ama kendisinin beni aydınlatmadığını söyledim. Bana verdiği cevap aynen şöyle: "Demekki ne olduğunu söylememek gerekiyor, direkt birşey demeden tomografiye yollamak gerekiyor" Bunları söylerken ta en baştaki ilgisiz ve sinirli tavrıyla konuştu.
Kişilik haklarım ihlal edildi. Ve bana doğru düzgün bilgi verilmedi.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Profili düzenle veya yönet