Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
ay...
Haziran ayında bel kirigindan ameliyat oldum cimentolama yapildi agrilari bir şekilde taburcu edildim bir tanığın vesileyle doktor gultekin bas hocama tekerlekli sandalyeyle gittim birdaha yuruyebilecegimi hayal edemiyordum.GULTEKİN HOCAM sayesinde ameliyat oldum ayaga kalktim hocam benim ile bayağı uğraştı allahima şükürler olsun iyileşme surecindeyim ALLAHİM gultekin baş hocamdan bin kere razı olsun ben yasimdan dolayi cok evham yaptim fakat hocam sabirla guleryuzlu samimi icten davranışlarariyla gecesini gunduzune katti benihayata döndürdü iyiki varsiniz GULTEKİN HOCAM sizi iyiki tanidim
fa...
Babamın 3. Kez bel fıtığı ameliyatı olacaktı ehline denk gelmeyen iş ziyan olur derler ya gerçekten de böyle ilk ameliyatımız da bu doktorumuzla yollarımız kesişsyedi babam hiç bu hale gelmezdi belki de . iyi ki yollarımız kesişmiş . Kendimde hemşireyim 4 yıldır bu meslekteyim ben hayatım da böyle iyi , işin ehli , böyle güleryüzlü merhametli bi doktor görmedim . Eline emeğine sağlık Allah bin kere razı olsun
ay...
Eşimin bacaklarında sinirlerinden dolayı çok ağrısı vardı. Kaç doktor gezdik hepsi başka bişeyler dedi ama bir sonuç alamadık. Ortopedi doktoru bizi Gültekin hocaya yönlendirdi ve çekilen renkli MR’da bulunan tümörü ameliyatla alacağını anlattı. Tamamen tesadüfen gitmiştik ve hemen ameliyat yapıldı o kadar güler yüzlü ilgili bir doktor ki sanki yıllardır tanıyormuşsunuz gibi. Her sorunuza cevap veriyor çok memnun kaldık kesinlikle Gültekin hocaya gitmelisiniz
Gültekin Baş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gültekin Baş, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Gültekin Baş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray.
Gültekin Baş adresi nerede?Gültekin Baş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batıkent Mah. Gerekli Sok.No:13 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gültekin Baş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gültekin Baş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gültekin Baş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gültekin Baş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gültekin Baş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gültekin Baş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gültekin Baş hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Gültekin Baş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gültekin Baş hangi sigortaları kabul ediyor?Gültekin Baş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Dubai Starr Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Tepebaşı bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları