Op. Dr.
Dudak Büyütme
Dudak ve Yüz Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Güray Yeşiladalı Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kulak Estetiği
Meme Küçültme
Popo estetiği
Yağ Enjeksiyonları
f....g
İyi ki kendisiyle yollarımız keşişti dediğim doktorum,Güray bey cok mütevazi ve sizi dinleyen anlamaya çalışan,hastaya yaklaşımıyla diğer doktorlardan fazlasıyla ayrılan bir doktor,anestezi korkum konusunda ameliyat öncesi konuştuk ve rahatlatıcı konusmasiyla bana emin ellerde olduğumu hissettirdi, ameliyat olalı henüz 24 gün olmasına rağmen ve burnumda henüz şişlikler olmasına rağmen sonuçtan oldukça memnunum,ben ameliyat sonrası çok fazla morlugum olacağını ve siskinlikten gözlerimin acilmayacagini zannediyordum ancak hiçbir morlugum olmadı yüzümde de aşırı bir şişlik olmadi,çok hafif bir şişlik oldu o da bir kaç gün içerisinde geçti,ağrım hiç olmadı,verilen ilaçları düzenli kullandım,yüzüme sürekli buz uyguladim ama doktorumun profesyonelliginin de etkisi büyük oldu,kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum
z.....
Merhaba
İki doğum sonrası eski kiloma çok kolay inmeme rağmen karnımda ve göğüslerimde oluşan deformasyon bir süre sonra beni aşırı rahatsız etmeye başlamıştı, spor vs... hiç bir şey istediğim fit görünümü sağlayamıyordu . Uzun araştırmalarım ve tavsiyeler sonunda Dr. Güray Yeşiladalı ile karın germe ve meme protez ameliyatılarına karar verdik. Güray bey inanılmaz güven veren, sakin, samimi , ilgili ve bir o kadar da tecrübeli bir doktor.
Geçen hafta her iki operasyon da yapıldı , çok konforlu ve rahat geçti her ikisi de . Bugün 8. günüm olmasına rağmen tahminimin çok üstünde iyiyim. Beni daha çok karın germe operasyonu korkutuyordu fakat hiç anlatılanlar gibi sıkıntı yaşamadım, ilk 2-3 gün biraz ağrım oldu , hep az az da olsa yürümeye çalıştım. Ayrıca operasyon sonrası tüm talimatlara eksiksiz uydum ve bana kalırsa bunun çok etkisi oldu. Meme protez ameliyatı ise hiç sorunsuz, neredeyse hiç hissetmedim diyebilirim. Her şey için en başta Sevgili doktorum Güray Yeşiladalı ya ,hastane sürecinde bizi hiç yalnız bırakmayan asistanlarına be tüm Vanity ekibine tek tek çok çok teşekkür ediyorum...
Öncelikle breast augmentation operasyonunu uzun süredir istiyordum ama korkularım vardı sonrasında Dr Güray beyin randevusuna gittiğim anda tüm korkularım yok oldu .Beni karsılayan ekip çok ilgiliydi Dr Güray beyle isteklerim doğrultusunda konuşmaya başlayınca kesinlikle Güray beyle bu yola çıkmak İstediğimi anladım . Tum sorularımı en ince ayrıntısına kadar açıkladı O kadar nazik o kadar tatlı bir doktor ki size aradığınız o güveni daha konuşma başladığında hissettiriyor en önemli kısım operasyondan bahsedecek olursak hastanedeki hemsireler benımle ilgilenen Dr Güray bey asistanları çok o günü rahat geçirmemi sagladılar en önemlisi de biricik doktorumun elinden olsa gerek operasyon sonrası ne bi ağrım ne de memnun olmadığım bir şey vardı sonuçtan ,ekibinden tabiki de kendisinden son derece memnunum iyi ki DR Güray bey iyi ki Vanity Estetik her şey için teşekkürler
b....c
uzun zamandır dusundugum arastırmalarım sonucu guray hocayla burun estetegı konusunda basvurdum.Zaten emın gıtmıstım ve yanılmadım. enerjısı cok ıyıydı rahatdı guvenerek korkmadan gırdım amalıyata.Burunumun ellerınde guvende olcagında emındım.yaz bıtımınde amalıyattımı oldum.2 hafta gectı ustunden morluk ve agrı olmadı. tam plandıgımız gıbıydı.suan burunumdakı sısgınlık bıle hızla ınıyor.asıstanlarının hızlıca sorularıma cvp vermesi ılgı konusunda ıyıler.hala sorum oldukca yazıyorum hızlı cvp alıyorum.ellerıne saglık hocam.
1 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. Suan ödemli haliyle bile cok sevdim. Çok kısa süre içinde iyileşip hayata hemen geri dönebildim :)
s....c
Burnumu çoktan yaptirmak istiyordum ve bir yakinimin burnunu Guray bey yaptirmisti. Çok beğendim. Bende araştirdim sonradan ve Güray bey de yaptirdim. Hiç pişman değilim çok güzel bir işlem oldu. Her şeyden çok memnun oldum
r....s
Güray Beye Rinoplasti ameliyatımı oldum rinoplasti olmak isteyenlere kesinlikle öneriyorum tam isteklerim doğrultusunda bi burna sahibim artık ameliyat sonrasında da yok denecek kadar az ağrı yaşadım kendisine ve ekibine teşekkür ederim
se...l
Birçok araştırmadan sonra Güray hocaya gitmek istedim burun ameliyatı için ve iyiki Güray hocayı seçtim ! Burnumu istediğim gibi yaptı, işinde çok başarılı.
g.....
Yaklaşık 2 ay önce Güray Bey’e burun estetik ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi korkularımı yenmemi sağladı ve ameliyat sonrası da istediğim gibi bir burna sahip oldum. Teşekkür ederim.
Bir ay once doktorum Guray Yesiladali’ya burun ameliyati oldum. Burnumda egrilik, burun ucumda düşükluk ve kemer vardi. Doktoruma şikayetleri soyledim. Nasil bir burun istedigimi soyledim. Kendiside belirttiğim sekilde yuzume yakisacak sekilde ameliyatimi gerceklestirdi. Ameliyattan sonraki surecim de rahat gecti. Cok agrim olmadi. Üçüncü haftadan sonra isime basladim. Gunluk hayatima devam ettim. Her sey cok profesyonel ve benim acimdan cok rahat gecti. Doktoruma burdan cok teşekkür etmek isterim.
Güray Yeşiladalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güray Yeşiladalı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Güray Yeşiladalı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Botoks, Göz Kapağı Estetiği, Meme Estetiği, Liposakşın, Kulak Estetiği, Blefaroplasti.
Güray Yeşiladalı adresi nerede?Güray Yeşiladalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye Mah. Teşvikiye cad. Tektaş apartmanı No:20 Daire/7 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güray Yeşiladalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güray Yeşiladalı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Güray Yeşiladalı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Güray Yeşiladalı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Güray Yeşiladalı hangi dilleri konuşuyor?Güray Yeşiladalı ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Güray Yeşiladalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güray Yeşiladalı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Güray Yeşiladalı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Güray Yeşiladalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 80 hasta / danışan, Güray Yeşiladalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra