Yalı Mahallesi Sahil Yolu Sokak No:16, Maltepe
be...t
Kendisine ağlayarak gittim.miyomlarim dev olduğu için rahimi alma riskinin olduğunu söylemişlerdi yeni evliyim ve çocuğum yoktu.Haliyle pskolijim epey bozulmuştu.Neyseki Gürkan hocam beni bilgisi ve kendine olan guveniyle epey rahatlattı.Hee ameliyatın riski vardır.Ben şuan için böyle bir risk görmüyorum dedi.Sonunda ameliyatımı oldum ve 12. Miyom çıkarıldı çok başarılı geçti ameliyatım.Elleri hiç dert görmesin hep varolsun ins
as...7
Çogu dr un yapmayıp zor dedigi ameliyatımı gerçeklestiren ve beni kistten ameliyat eden insanlıgı ve bilgisiyle memnun eden Gürkan bey e çok tşk ediyorum. iyiki varsınız ve sizin gibi doktorların çogalması dilegiyle.
ke....
Rahim kanseri teşhisi konduğunda lenfe de sıçramış olduğunu öğrendik ve Gürkan Bey’i tamamen doktor tavsiyesi üzerine bulduk. Bezmi Alem Vakıf Üniversitesinde Kadın doğum alanındaki en büyük operasyonu başarı ile gerçekleştirmesi yanında operasyon öncesi ve sonrasında o kadar açıklayıcı cevaplar verdi ve yardımcı oldu ki kendisine doktorluğunun yanı sıra insanlığı ve hizmetleri için ayrıca çok teşekkür ediyorum.
KerimanS
yu...d
Miyom,kist sorunlarimin, yasamimi devam ettirmede ciddi zorluk cikartmasi sebebiyle ameliyat oldum. Ameliyatim kapali yapildi ve miyomlarin cok sayida olmasi ve karnimi kaplamis olmasi sebebiyle cok zor bir ameliyat gecirmeme ragmen ameliyattan 1 gun sonra sorunsuz sekilde taburcu olmam buyuk basaridir. Tesekkurler
Gürkan Kıran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gürkan Kıran, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Gürkan Kıran adresi nerede?Gürkan Kıran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalı Mahallesi Sahil Yolu Sokak No:16 Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gürkan Kıran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gürkan Kıran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gürkan Kıran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gürkan Kıran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gürkan Kıran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gürkan Kıran hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Gürkan Kıran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıyer Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Maltepe bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Maltepe bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları