8780/1 Sokak No:18 Yeni Mahalle Ata Sanayi, Çiğli
öz....
Annemiz Zekiye S. şiddetli bulantı, istifra, mide şişkinliği nedeniyle hastaneye yatırıldı, bağırsak ameliyatı Güven Bey tarafından yapıldı, bugün yaklaşık 10 günlük yatış sürecinden sonra taburcu oldu. Eve geldikten sonra doktorunun ne kadar ilgili olduğu, bu süreçte gerek mesleki bilgisi gerek insani yaklaşımı sayesinde kendini ne kadar güvende hissettiğinden bahsetti. Bir hasta yakını olarak annenizin hastalık sürecinde kendini rahat ve güvende hissetmesi kadar sizi rahatlatan başka birşey daha yoktur, ben de başta annem ve ailem adına Güven Bey’ e özverili yaklaşımı için teşekkür etmek isterim.
mi...r
Önce insan sonra doktor..İşini aşkla yapan kamuda nadir bulunabilecek bir doktor...Ellerin dert görmesin...
he...i
Guven bey size sonsuz tesekkurlerimi sunarim cok basarili bir ameliyatla beni agrilarimdan kurtardiniz siz mukemmel bir cerrahsiniz ilginiz icin ayrica tesekkur ederim .
ne...n
Doktor Güven beyi Eşimin ve benim kendimin muayenesi sonucu tanıdım .Gerek hasta doktor gerekse insan ilişkisi bakımından değimi yerindeyse adam gibi adam insanlara karşı beslediği bu insani duygular hiç eksik olmasın Allahım inşallah şifa dağıttığın ellerin dert görmesin
gö...e
güven bey hastanemizin en iyi doktoru bu benim için böyle sonsuz teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim ben küçük bir ameliyat geçirdim güven bey ameliyat etti çok memnunum şuan yine kendisinde tedavi olmaktayım her hastanın kesinlikle güven beyi tanımasını isterim
he...i
Eşim Müge KAPLAN tarafından kendisi tanıştık. Yağ bezeleri farklı noktalarda, ufak tefek operasyonlar gerçekleltirdi, güler yüzlü ve hastalarına karşı ilgili gerçekten çok iyi...kendimde mide ağrısı çekmekteyim, verdiği ilaçlar çok iyi geldi ve artık iyi durumdayım...gerçekten işin uzmanı bir doktor. TEŞEKKÜRLER GÜVEN BEYY
mi...ş
doktorluk tan ziyade mükemmel bir insan çok teşekkür ederim kendisine.ben kıl dönmesinden ameliyat oldum kendisine herşey çok güzel geçti bir kez daha çok teşekkür ediyorum.
Güven Bodur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güven Bodur, Genel Cerrahi.
Güven Bodur adresi nerede?Güven Bodur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 8780/1 Sokak No:18 Yeni Mahalle Ata Sanayi Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güven Bodur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güven Bodur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Güven Bodur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güven Bodur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Güven Bodur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Güven Bodur hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Güven Bodur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çiğli bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
Çiğli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çiğli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çiğli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çiğli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çiğli bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Genel Cerrahlar