os...n
Hastalıklar, tedavi süreçleri ve beraberinde en önemlisi sonuç!
Yolunuzun işinin ehli, ilgili, sizi rahatlatabilen, merhametli bir doktor ile kesişmesi iyileşme sürecinin zor denk gelinir artıları.
Opr. Dr. Güzide Akçay retina ayrışması (dekolman) rahatsızlığım ile panikle başlayan sürecimde hayatımın şansı diyebileceğim bir doktor.
Görme kaybım olmaksızın eski sağlığıma kavuşmamda büyük emekleri olan değerli hocamıza teşekkürü borç bilir, daha nice insanların hayatlarına dokunmanız temennisiyle sevdiklerimle birlikte minnet duygularımı ifade etmek isterim.
Saygı ve sevgiyle…..
Hasta
Sn.Güzide Akçay'a katarakt sorunum için gitmiştim.Kendisini seçmemde ne kadar isabetli karar vermiş olduğumu yapmış olduğu çoook başarılı bir ameliyatla anlamış oldum.Yoğun çalışmasına rağmen hastalarına davranışları da takdire şayan...Herkese ısrarla tavsiye edebileceğim bir hekim...Kendisine buradan çok teşekkür ediyor,başarılarının devamını diliyorum...
s....k
Sans eseri baska doktor tarafından kendisine yönlendirildildik. Babamın göz rahatsızlığı için gittigimizde 1 senedir sebebi belli olmayan yüksek tansiyon sorununun boyundaki damarların tıkalı olmasından kaynaklı oldugunu anladı ve tespit etti. Göz tedavimiz de çok ilgili bilinçli işinin ehli bir doktor kesinlikle tavsiye ederim. Kendisine de çok teşekkürler
m....s
Annemin retina dekolmanı ve katarakt ameliyatını yapmıstı 16 Kasımda. Hastaneye gittigmizde cok paniktik bir haftadır yırtık oldgunu ögrenmiştik ancak kendisi hemen gerekli işlemler için bizi yonlendirdi. Ameliyat öncesi ve sonrasında cok yardımcı oldu. Ameliyatı da iyi gecti cok şükür rutin kontrolletimiz devam ediyor. Yaptıgı işin hakkını veren bir doktor Allah ondan razı olsun.
ze....
çok ilgili ve anlayışlı bir doktor. Hastasına değer verip son derece ılıman yaklaşıyor ve işini çok iyi yapıyor. şeker hastası olduğum için gözümde kanama meydana geldi ve ameliyatımı güzide hanım yaptı. Kontrol için geldiğimde diğer dktorlar bile ameliyatın ne kadar başarılı olduğu hakkında kendi aralarında güzide hanıma övgüler yağdırıyorlardı. Kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsınız.
ab...n
ben Abdülhakim 22.05.2012 tarihinde pitarjum amaliyati oldum . gerek amaliyat öncesi gerek sonrası bilgi konusunda ben memnunum sonsuz tesekkurlerimi sunarım
Güzide Akçay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güzide Akçay, Göz Hastalıkları.
Güzide Akçay adresi nerede?Güzide Akçay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güzide Akçay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güzide Akçay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Güzide Akçay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güzide Akçay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Güzide Akçay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Güzide Akçay hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Güzide Akçay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları