Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1, Tepebaşı
c.....
Kaygı bozukluğu sebebiyle gitmiştim ve benimle olması gerektiği gibi ilgilendi.Çok memnun kaldım.
sp...a
Ziyaret sebebim kaygı bozukluğum olduğunu düşünmemdi ve kendisi asla yardımcı olmamakla kalmayıp sadece dinleyip soru bile sormayıp psikolojik olarak yaşadığım durumların fizyolojime etki etmesine rağmen iş görebilir raporu verip anksiyete bozukluğu teşhisi koyup yolladı
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
bu....
Kendisini ağır depresyon ve inhatar eğilimi şikayetimle son umut randevu alıp muayene olmak istedim odasına girdiğimden itibaren buyrun dedi kendimi anlatmak istedim direk elime kağıt tutuşturup psikologa yolladı. 500 soruluk bir testin ardından sonuçlanbirkikte tekrar kendisinin yanına geldim gene aynı şekilde hiç benimle konuşmadı ve soru bile sormadı ve psikolojimin normal olduğu herhangi bir problemin olmadığı kaanatine vardı geçmeyen depresyomum ve intahar tesebbüslerime rağmen ilgilenmedi bile konuşmaya tenezzül etmedi şuan başka bir hekim tarafından yakından takip ediliyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Hacer Alhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hacer Alhan, Psikiyatri.
Hacer Alhan adresi nerede?Hacer Alhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hacer Alhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hacer Alhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hacer Alhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hacer Alhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hacer Alhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hacer Alhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hacer Alhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 2 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Tepebaşı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Tepebaşı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Tepebaşı bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Tepebaşı bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Tepebaşı bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Psikiyatristler
Tepebaşı bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Tepebaşı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler