ne....
Öncelikle kendim de bir sağlık personeli olarak ilk kez bir doktorun kıymetinin bilinmesi adına yorum yazıyorum. Saygıdeğer hocam Hacı Veli bey hayatımda gördüğüm en iyi en kaliteli doktordur.Aynı zamanda yardımsever, güler yüzlü iyi kalpli mükemmel bir insandır.Doktorumuzla yaklaşık 12 sene önce tevafuken tanıştık. Kendisi annemin böbreğinde ki rahatsızlığın tedavi ve teşhisine başladığımız sırada diğer doktorların gözden kaçırdıgi negatif denen kötü bir hastalığın biyosisini tekrar inceletmesi ve üzerinde durması sebebiyle hastalığın tesbitini sağladı. Şükür tesbiti yapılıp tedavisi yapıldı. Eğer ki Veli beyin bu dikkati ve öngörüsu olmasaydı kullandığımiz ilaçlar o hastaligin seyrini ilerletip durumu çok daha kötüye götürecekti.Allah razı olsun doktorumuzdan sonrasında ki süreçde böbrek rahatsızlığınin tesbiti ve tedavisinde senelerce bize yol gösterdi yardımcı oldu onun sayesinde durumuz iyiye gitti hep şükür.Halen dahi ne zaman ihtiyacimiz olsa o sevecen ve babacan tavrıyla her zaman yanımızda en büyük yardımcimiz oldu. Kendisine olan saygım , sevgim ve minnetim burada yazacağım dan çok ötedir ne yazsam azdır. Herşey için kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun inşallah. Rabb'im böyle doktor ve sağlık çalışanlarınin, işiinşallahni severek ve hakkıyla yapan insanların sayısı artırsin .
Hacı Veli Atalay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hacı Veli Atalay, Nefroloji.
Hacı Veli Atalay adresi nerede?Hacı Veli Atalay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hacı Veli Atalay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hacı Veli Atalay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hacı Veli Atalay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hacı Veli Atalay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hacı Veli Atalay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hacı Veli Atalay hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hacı Veli Atalay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Nefrologlar
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Nefrologlar
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nefrologlar
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Nefrologlar
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Nefrologlar
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Nefrologlar
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Nefrologlar
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Nefrologlar