ha...a
Uzun süredir sürekli uyuyordum ve uykumu alamıyordum. Hayatımı kötü etkiliyordu bu durum. Sağolsun Hafize hanım ilgilendi. Durumumu çözdü. Ayrıca; güleryüzlü bir insan teşekkür ediyorum kendisine.
i̇...f
Covid 19 suphesi ile esimi gordu. Dusmeyen atesi icin kan testi istedi, cigerleri icin akciger grafisi, ve tabii pcr testi. Cigerlerin temiz ciktigini bildirdi, o gece esinin pcr pozitif oldugunu ogrendik. Ertesi sabah organ tutulumunu onleyecek ilave ilaclarini yazdi. Kan tezti bakteriyel enfeksiyonu da gisterinde antibiyotigini onadi, ve esim zaturrenin kiyisindan dondu ebru hoca sayesinde. Karantina surecimiz biyunca her telefonumuzu yanitladi, her sorumuza cevap verdi. Ebru hicaya şükran duyuyoruz ve bir kez daha tesekkur ediyoruz.
g....t
Çok ağır bir zatürre Sn. Hafize çobanoğlu sayesin de atlattım. Bilgisi,ilgisi ve güler yüzüyle çok ilgilendi. Sayesin de çok iyiyim şimdi. Çok Tskl.
f....n
Doktor Hafize Hanımı 3 yıl evvel KOAH hastası babamı zatürre sebebiyle Yaşam Hastanesine kaldırdığımızda tanıdım. Güler yüzlü, yaklaşımı çok güzel bir doktor. Teşhis ve tedavilerine güveniyorum.
l.....
Farklı bir hastanede Dahiliye ve Kulak Burun Boğaz bölümlerinde 2 haftalık tedaviye rağmen gece öksürüğüne, geniz akıntısına çare bulamayınca her daim memnun kaldığım Yaşam Hastanesinde Göğüs hastalıklarından müsait olan ilk randevuyu talep ettim. Hafize Hanım'a verdiler. İyi ki de yapmışlar. Hızlı,etkili ve profesyonel (ve bu sıralar bir çok doktorda göremeyeceğiniz) güleryüzlülükle kesin tanıyı koyarak gerekli yönlendirmelerini yaptı. Kendisini büyük bir güvenle önermek isterim.
he...i
Bende tedavi oldum kendisine 2 gisimde doktor hanim biraz asabiydi gercekten her zaman ayni ilgiyi bir hasta olarak bulamiyorum cook uzgunum eger bu yorumumu okursa kendisiyle bir hastasi olarak sesli gorusmek isterim 05340888027
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
me...k
çok hanım efendi bir bayan.babamın hastalığını doğru teşhis etti ve kısa zamanda sağlığına kavuştu.güler yüzlü ve başarılı bir hekim olduğunu düşünüyorum...
gü...k
annemın teshıs ve tedavısınde göstermıs olduğu ilgi ve alakasından dolayı minnetlerımızı sunuyoruzz
Hafize Çobanoğlu Güngör isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hafize Çobanoğlu Güngör, Göğüs Hastalıkları.
Hafize Çobanoğlu Güngör adresi nerede?Hafize Çobanoğlu Güngör şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinyalı Mah. 1487.Sok.No:4 Lara Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hafize Çobanoğlu Güngör isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hafize Çobanoğlu Güngör online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hafize Çobanoğlu Güngör isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hafize Çobanoğlu Güngör bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hafize Çobanoğlu Güngör ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hafize Çobanoğlu Güngör hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Hafize Çobanoğlu Güngör hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hafize Çobanoğlu Güngör hangi sigortaları kabul ediyor?Hafize Çobanoğlu Güngör tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Muratpaşa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Muratpaşa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları