Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Y
Konum: Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Diğer

Doktor bey benim varikosel ameliyatımı gerçekleştirdi gerek tavırlarıyla gerek dakikliğiyle beni çok rahatlattı ve adeta amelitat olduğumu bile hissetmedim kendisine teşekkür ederim

Konum: Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Diğer

Varikosel şüphesi ile gittim.Bilgilendirici açıklamaları sayesinde rahatsızlığın hakkında bilgi sahibi oldum.İşini yapmaya çalışan gerekli ilgi ve özeni gösteren birisi.Kendisine başarılar diliyorum.Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

K
Konum: başka bir yer Diğer

Hakan beye belim agridigi için ve idrar yolu enfeksiyonu için gitmiştim gerekli muayanemi ve testlerimi.yapti ve kendisi korkulcak birşey olmadığını söyledi ve beni rahatlatti. Yorum yazma fırsatım ancak olabildi. Hakan Çamlıkıyı beyden çok memnun kaldım sorduğunuz herşeyi en ayrıntısına kadar anlatan biri. Hastasıyla çok iyi ilgilenen bir doktor Teşekkür Ederim.

Konum: Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Mesane Kanseri Kapalı Ameliyatları

Dr. Hakan beyle seneler önce tanıştık ananemin birden fazla doktora gitmesine rağmen bulamadığı mesane kanseri teshisini koydu ilgi ve alakasindan insan kendini özel hastanede gibi hissediyor son derece işini bilen ve özveriyle yapan bir doktor kime tavsiye ettiysek son derece memnun kaldı bugünde dedemi götürdük gene her zamanki gibi son derece ilgili ve alakalıydı Allah razı olsun böyle doktorları Rabbim arttırsın

Z
Konum: Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Prostat Biyopsisi

Babamın prostat rahatsızlığı nedeniyle 2 kere gittiğimiz hocamız gerçek biri bilim insanı ve hasta bir insanın ve yakininin ihtiyaç duyduğu tüm özelliklere sahip.... Özel bir hastanede veya muayenehanedeki gibi dikkatli , özenli ve hastasını baştan sona dinleyen ve rahatlatan bir yapısı var. Bu kadar yoğunluk içinde bile doktor profilinden tüm beklenenleri karşılayan sayın hocamıza güven duygularımızla birlikte saygılarımı sunuyorum.

Y
Konum: Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Fıtık ameliyatı

Sol kasık fıtıgı ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi hastasına deger veren yönlendiren moral olarak motive eden doktorluk meslegini iyi temsil eden kaliteli bir insan konusunda uzman tavsiye ederim.

Bursa Çekirge D Has. ne Ankara dan geldim geldim.Kalabalik olmasına rağmen Hastaya ilgi mükemmel Dr Hakan Camlıkıyı nin empatisi hastayı sağlıklı kılıyor.Urolojide hastta taşıyan görevlinin tebessümü tam bir ekip çalışması.Cok teşekkür ederim birazda hastaların özverisi oldumu Avrupa ileriyiz demektir.Saygılarımla.AKMAN

K

iki oğlumuzuda sünnet etti,gerçekten çok başarılı bir doktor ve çok iyi bir insan hastalarına çok iyi davranıyor insana değer veriyor.kendisine çok teşekkür ediyoruz,başarılarının devamını diliyoruz.

Ş

SAYIN HAKAN ÇAMLIKIYI HASTALARI İÇİN KENDİNİ FEDA EDEBİLEN BENCE MÜKEMMEL DOKTORLARDAN BİRİSİ.ŞAHSEN TAMEMEN TESADÜF ESRİ BİR RANDEVÜ ALARAK MUAYENE OLDUĞUM SAYIN DOKTORUM AÇIKÇA BANA HASTALIĞIMI AÇIKLADI BENİM PROSTAT KANSERİ OLDUĞUMU ÇEŞİTLİ TEDAVİ İMKANLARINI ANLATTI VE TERCİHİ TAMAMEN BANA BIRAKARAK BENDEN ALDIĞI TEDEAVİ İSTEMİ DOĞRULTUSUNDA BENİ AMELİYATA ALARAK PROSTATIMI TAMAMEN ALDI VE BENİ BU DERTTEN KURTARDI GÖSTERDİĞİ İLGİDEN DOLAYI KENDİSİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.ALLAH NE MURADI VARSA VERSİN İNŞALLLAH.KENDİSİNE OLAN GÜVENİM SAYESİNDE TEDAVİMİ OLDUM.15.03.2013

İŞİNDE SON DERECE BAŞARILI BİR HEKİM KENDİSİNDE TEDAVİ VE AMELİYATIMI OLDUĞUM İÇİN KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM GÜLER YÜZLÜ VE HASTALARINA KARŞI İLGİSİNDEN DOLAYI KENDİSİNE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞUAN ÇOK İYİYİM BUNU ÖNCE ALLAHA SONRADA HAKAN BEYE BORÇLUYUM SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

Profili düzenle veya yönet