ni...z
Kızım Ayşenur dün geniz eti ameliyatı oldu Allah'a şükür hakan erteni gibi bir doktorla karşılaştık müthiş bir doktor insancıl Allah çocuklarını bağışlasın çok memnun kaldık ellerinize sağlık çok teşekkürler
fu...7
Ben geniz eti ameliyatı oldum . Çok rahatladım Çok şükür. Kendisi çok iyi bir insan ona çok teşekkür ediyorum. Müthiş iletişimi olan bir insan . Bizimle çok ilgilendi . Her türlü bilgilendirmei yaptı Allah ondan razı olsun .
er...n
İnsancıl ve çocuklara karşı koruyucu tavrı var. İlgili oluşu ve hastayı bilgilendirmesini taktir ediyorum.
ay...t
42 yaşındayım ve bu güne kadar burnumda var olan bir sorunu sadece Hakan Bey teşhis etti ve başarılı bir ameliyatla artık harika nefes alabiliyorum.Kendisi şimdiye kadar rastladığım en iyi en ilgili hekimlerden biridir.
ha...ç
çocuğumu ameleyat etti tek kelime mükemmel bir doktor en ufak sıkıntı yaşamadık. tanıyabileceğimiz işinde en iyi doktor. ne muradı varsa versin.nerdeyse bir yıl oldu en ufak sıkıntı yaşamadık. teşekkür ederiz doktor bey.
ba...r
1. SINIF İNSAN VE İYİ BİR DOKTOR
em...e
boğaz ağrısı ve ateşli grip şikayeti ile kendisine muayene olmaya gittim .sadece soru sorarak hastaya bir tehşiş koyulduğu kendisinde gördüm .muayene etmek için yerinden kalklamayan ve ateşim için kendisinden ilaç yazma isteğimde bulunduğumda bana migrostan al diyebilecek bir dr doktorluğundan şüphe duyuyorum.gerisi sizlere bırakıyorum.umarım birgün dr olamanın ne kadar kutsal bir meslek olduğunu anlar
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Hakan Erteni isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Erteni, Kulak Burun Boğaz.
Hakan Erteni adresi nerede?Hakan Erteni şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgut Reis Mahallesi İstiklal Caddesi No:196 - 198 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Erteni isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Erteni online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hakan Erteni isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Erteni bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Erteni ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Erteni hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Hakan Erteni hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları