Melnis Danışmanlık
Adalet Mahallesi Manas Bulvarı Folkart Towers A Kule 19. Kat 1908 Nolu Ofis, Bayraklı

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +25 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +1 daha fazla

Melnis Danışmanlık

Psikolog Hakan Sarıyıldız lisans eğitimini İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Psikoloji bölümünde hem bölüm hem fakülte hem de üniversite bazında birincilikle tamamlamıştır. Lisans öğrenimi sırasında hem özel kliniklerde hem de devlet kurumlarında (Adalet Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı) staj yaparak teorik deneyimlerini pratikte uygulama fırsatı yakalamıştır. Bu süreçte çeşitli psikolojik testlerin uygulanması yönünde beceri kazanmıştır. Ek olarak Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneğinden Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi alarak seanslarını yürütmeye başlamıştır. Şu anda İzmir Bakırçay Üniversitesinde Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans eğitimine devam eden Psikolog Hakan Sarıyıldız aktif olarak danışanlarına hizmet vermektedir.

Röportaj

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Depresyonum, ailevi problemlerim ve genel olarak hayattaki sorunlarımla başa çıkmamda bana çok yardımcı oldu. Kendisiyle geçirdiğim her seansta kendimi daha iyi hissettim, yaşadığım duygusal yükleri hafiflettim ve olaylara daha farklı bir bakış açısıyla yaklaşmaya başladım. Farkındalığımı arttırdığı için kendisine çok minnettarım. Hakan Bey’in profesyonelliği ve anlayışlı yaklaşımı sayesinde, kendimi daha güçlü ve umutlu hissediyorum. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Konum: Melnis Danışmanlık Normal Randevu

Kaygımın beni hayattan soğuttuğu bir dönemde terapiye başladım. Hakan Beyin teknikleriyle hayatım daha yolunda ilerliyor. Tavsiye ediyorum.

Konum: Melnis Danışmanlık Online Danışmanlık

Depresif bir ruh halinin içinden çıkamaz olmuştum. Hakan Beyin seanslarına başladım ve seanslar ilerledikçe ruh halimin daha iyiye gittiğini fark ettim. Süreç devam ediyor ama oldukça memnunum.

C
Konum: Melnis Danışmanlık Bilişsel Davranışçı Terapi

Yakın zamanda ilişki problemleri üzerine bir destek aldım ve süreçten oldukça memnun kaldım. İlk seansımızdan itibaren, yaşadığımız sorunları anlamamıza ve çözüm yolları bulmamıza yardımcı oldu. Tarafsız bir bakış açısıyla yaklaşarak, her iki tarafın da duygularını dikkate alıp yapıcı bir şekilde iletişim kurmamızı sağladı. Seanslar ilerledikçe aramızdaki sorunları daha net görebildik ve birlikte çözüm üretme becerimizi geliştirdik. İlişkimize dair farkındalığımız arttı ve kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Bu süreçte bize kattıkları için minnettarım.

Konum: Melnis Danışmanlık Psikoloji Randevusu

Hakan hocama kaygı bozukluğu nedeniyle başvurdum.Son derece profesyonel bir yaklaşımla sorunumu ele aldı. Oldukça ilgili ve donanımlı bir hocayla beraber olmak tedavi sürecini çok iyi etkiledi. Tedavi yöntemi de oldukça başarılıydı.

Konum: Melnis Danışmanlık Randevu

Öfke sorunlarım günlük yaşamımı çok etkiliyordu. Sürekli olarak ailemle ve arkadaşlarımla tartışıyordum bir de kavga ediyordum. İnternette araştırmalarım sonucu Hakan Bey’e ulaştım. Seans sürecimiz başarılı ilerledi. Kendisi alanında uzman bir isim.

Konum: başka bir yer Diğer

Hakan beyle tanışmam kaygılı bir döneme denk gelmiştir ve bu dönemde geliştirdiği taktik ve metotlarla benim kaygımı neredeyse minimum seviyesine düşürmüştür. Kendisi danışmanlarına oldukça ilgili ve hoşgörülüdür. Bugün kendisiyle son seansımızı yapmış bulunmaktayız ve yeni bir benle hayatıma devam edeceğim için çok mutluyum

Psk. Hakan Sarıyıldız

Çok teşekkür ediyorum, güzel yorumunuz için.

Konum: Melnis Danışmanlık Bilişsel Davranışçı Terapi

Hakan Bey’le terapilerimiz araştırmalarım sonucunda başladı. Kendisiyle ilgili güzel yorumlar mevcut. 5. Seansımızı tamamladık. Kaygılarım çok daha fazlaydı ve kendimi çok yorduğum bir kaç yılın sonunda sakinleşmeye ihtiyacım olduğunu fark etmiştim. Hakan beyin sakinliği ve pozitif tavrı çok rahatlatıyor. Detaylara hakim oluşu ve teknikleri beni iyileştirmeye başladı. İyiki var kendileri..

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Hayatımın en önemli dönüm noktası olan üniversite sınavı sürecinde psikolojik olarak çöküşteydim. Ailem benim için endişelenmeye başlayınca ve durumun iyiye gitmediğini ben de fark edince Hakan Beye ulaştık. Online gerçekleştirdiğimiz seanslarla gün geçtikçe daha iyi hissetmeye ve süreci yonetmeye başladım. Kendisi alanında gerçekten basarili bir psikolog.

Konum: Melnis Danışmanlık Psikoloji Randevusu

Hakan Beye bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittik. Erkek arkadaşımla ilişkimizde yaşadıgımız problemlerden dolayı kendisinden tavsiyeler aldık. çok ilgili ve bilgili biriydi.