Şu anda sevgi hastenesinde beni safra kesesi amaliyatı yaptı bence yaptığı işte başarılı bir insan buradan doktor beye teşekkürlerimi sunuyorum
ha...ı
Halidun bey neredeyse aile doktorumuz oldu çünkü işinin ehli ve güvenilir bir kişi 05.12.2018 tarihinde guatr ameliyatı yaptı ve sesim hiç kısılmadı ellerine sağlık. Okadar iyi bir insanki cep telefonundan bile iletişim kurabiliyorum. Allah nice başarılara ulaştırsın inşallah çalışmalarında başarılar diliyorum.
mu....
82 yaşındaki annemi açık safra kesesi ameliyatı yaparak sağlığına kavuşturdu. Kendisine yürek dolusu teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız hocam.
re...7
Kıvanç KAP ben,kendisine Çift taraflı fıtık ameliyati oldum.ismini duyarak Edremit'den geldim.Çok iyi bir doktor herkese tavsiye ederim. Adam gibi adam.Hakkı ödenmez.
se...6
çok kaliteli bir hekim şuan hastaneden yazıyorum. Kıl dönmesi sorunu yaşayanlara kesinlikle tavsiye ediyorum. hocam çok başarılı ve hastasıyla ilgili hafta sonu bile kontrole geldi. Hocam allah sizden razı olsun çok güzel adamsınız kalite sizin işiniz.
Hic arastirmadan sekreterin bana verdigi sırayla gittim ilk once on yargı yaptım biraz duruşu sert duruyor ama gördüm ki gercekten 10 numara 5 yıldız herzaman oturaklı kişiler isinin ehli oluyor guatır ameliyatı oldum hemen odama gecer gecmez konusmaya başladım gayette iyiydim şimdi diyorum gercekten Eli öpülecek bir doktor ne desem az gelir Hocam cok cok teşekkürler .
şü...n
haldun beyi çankırıdan tanıyorum.iyi bir hekimdir.şuan istanbuldayım yakın olsam yine ona gelicem ama uzak.kendiisine mutluluklar başarılar diliyorum
mu...n
sağolsun babam şu an hayatta ve bu onun sayesinds biliyorum çok iyi ve çok anlayışlı bir hekim ALLAH RAZIOLSUN
Haldun Balım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Haldun Balım, Genel Cerrahi.
Haldun Balım adresi nerede?Haldun Balım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşaalanı Mah. 128 Sok.No:11 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Haldun Balım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Haldun Balım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Haldun Balım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Haldun Balım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Haldun Balım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Haldun Balım hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Haldun Balım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Balıkesir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar