ra...n
İlk doğum sürecimiz travma gibi olmasına rağmen ikinci doğum sürecimiz gayet rahat ve huzurlu geçti. İşini severek yapan insanlar bu hayatta hep başarılı olurlar. Eminim insanlardan aldığı dualar da kendisine iyi gelecektir. Gebeliklerde bir kadın olarak hemcinslerine destek olmak gerek ve bir abla gibi bunu sağlıyor.
fa...r
Hale hanımla gebeliğimin başından itibaren 2 aydır tedaviye devam ediyordum, malesef 8 haftalık bebeğimi kaybettiğim için kürtaj işlemimi de kendisiyle gönül rahatlığıyla tamamladım. Bebeğimin bana en güzel hediyesi dünyalar tatlısı doktorum oldu. İyiki onunla kırşılaştım ve iyiki var.
z.....
İlk randevumda maalesef yoğunluktan dolayı 1 saat bekledim. Ama diğer randevularımda baya dakikti.
Gayet ilgili güler yüzlü bir doktor. Tam aradığım gibi içim ısındı. İnşallah doğuma kadar hale hanımla devam etmek istiyorum. Başarılar diliyorum. :)
oz...8
Doktorum Hale kayıran sayesinde 34.haftada erken doğum olmasına rağmen çok rahat doğum gerçekleştirdim Allah razı olsun çok ilgilendi.hastane ebeler hemşireleri çok ilgililer.Hale hocam iyiki varsınız ilginiz için çok teşekkür ederim.
be...a
Merhaba hocam 2004 yılında nisa hastanesinde sizde doğum yaptım o güler yüzünüzü nezaketinizi okuduğum yorumlara göre hiç eksik etmemişsiniz. 2015 yılında tekrar bir doğum daha yaptım nisa hastanesinde sizi çok araştırdım fakat bana uzak olduğunuz içindir n gelemedim Allah sizden razı olsun sizi çok beyeniyorum
ne...r
Hale hanim once rabbimin sonra sizin sayenizde cok kolay dogum yaptim diger iki dogumum cok zor oldu sayenizde ucuncu gebeligim cok rahat gecti dogumumda cok kolay oldu allah sizden bir degil binkere razi olsun siddetle herkeze tavsiye ederim en kisa zamanda bebegimle beraber ziyaretinize gelicem insallah.
çi...m
6 aylik hamileyim Hale hanima gidiyorum fakat yogunluktan dolayı fazla ilgi gösteremedigini düsünüyorum her gittigimde hersey yolunda bir sıkıntı yok diyor ve muayene bitiyor.ilk hamileligim yeterli bilgiyi alamadıgımı düsünüyorum
su...4
Iki problemli gebelik ve dogum yaptım.ikisindede oldukça profesyonel davrandı.hizli tani koydu.panik yapmadan sakince rahatlatmaya çalıştı.dogumhanede bağlı kaldigim tüm cihazlar ötmeye başladığında ellerim uyuşup görme yetimi fazla kan kaybından dolayı yitirdiğim anda dedim artik bitti son...hale hanim başıma gelerek elini alnıma koydu.merak etme herşey yolunda sen sakin ol.rahat ol.dedi ve dediğini allahın izniyle yaptı.oyuzden ultra memnunum.
oy...i
Ben 2 kizimida hale hamimda dogum yaptım ve şiddetle tavsiye ederim kendisini ...mecbur kalmadıkça.sezeryena almayan normal dogum taraftarı çok güler yuzlu hanım hanımcık bir doktor egosu olmayan hastalariylada çok güzel ilgilenen bir jinekolog keske ihtimalim olsada özel hayatta da gorusebilsem kendisiyle ...Dogumdan çok korkan ben hale hanima gittikten sonra sanki bi cesaret geldi bana resmen insanı motive ediyor ki bu benim kendi şahsi fikrim ...iyiki oyle bir.doktoru kesfetmisim
.....
Bir sefer muayene bir sefer kontrol oldum. İdrar kan tahlili sonuclarima baktı hiç bisey söylemeden şak diye ilaç yazdı apar topar çıktım odadan. Bir daha gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Güler yüzlü bir insan ama sadece bu yetmiyor. İlk gebeliğim ve ne olduğunu ne yaşayacağımı bilmiyorum. Özel bir hastane sonuç olarak insan karşılığını görmek istiyor
Hale Kayıran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hale Kayıran, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Hale Kayıran adresi nerede?Hale Kayıran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hale Kayıran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hale Kayıran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hale Kayıran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hale Kayıran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hale Kayıran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hale Kayıran hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Hale Kayıran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Pendik bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları