Abdominal Laparoskopi
Spinal Anestezi
Spinal Ve Epidural Anestezi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Ass. Dr. Halıl Cıhan Köse adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Halıl Cıhan Köse isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halıl Cıhan Köse, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon. Size Halıl Cıhan Köse tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağrı Pompası, Epidural Anestezi, Epidural Kan Yaması, Spinal Anestezi, Spinal Ve Epidural Anestezi, Preoperatif Değerlendirme, Enjeksiyon Iv, Abdominal Laparoskopi, Enjeksiyon Im, Genel Anestezi.
Halıl Cıhan Köse adresi nerede?Halıl Cıhan Köse şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Oğuzhan Cad.No:14 Kartal Lütfi Kırdar Eah. Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halıl Cıhan Köse isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halıl Cıhan Köse online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halıl Cıhan Köse isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halıl Cıhan Köse bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halıl Cıhan Köse ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar