Prof. Dr.
El Dolgusu
Elmacık Kemiği Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Halil İbrahim Canter Muayenehanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Jinekomasti
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Karın Germe
Halil İbrahim Canter Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kesik İzi Tedavisi
Meme Protezi
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
Halil İbrahim Canter Muayenehanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rekonstrüktif Mikrocerrahi
Yüzey Kök Hücre ve Yağ Enjeksiyonu
Çene Estetiği
İple Yüz Germe
Halil İbrahim Canter Muayenehanesi
2006-2007 yıllarında ABD’de Klinik fellow olarak Kraniofasiyal cerrahi alanında çalışmıştır. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanındaki ihtisası ile Ağız Çene ve Yüz Cerrahisi ihtisası ve El Cerrahisi üst ihtisası vardır.
2009 yılında Doçent, 2014 yılında Profesör unvanlarını almıştır. 10 sene süre ile Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi olarak çalışmıştır. Ayrıca iki farklı Kraniofasiyal Konseyine danışman öğretim üyesi olarak katkı sağlamaktadır.
Bugüne kadar dünyanın ileri gelen uluslararası tıp dergilerinde yetmişten fazla yayını olup Aesthetic Plastic Surgery, Burns, International Journal of Dermatology, Lasers in Medical Science gibi ondan fazla dergide hakemlik görevi yapmaktadır. Ayrıca The Cleft Palate-Craniofacial Journal dergisinin yayın kurulundadır.
Yaptığı çalışmalar ile Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği’nin ulusal kongresinde 4 sefer birincilik ödülü, bir sefer de ikincilik ödülü almıştır. 2017 yılında American Society of Plastic Surgeons derneği tarafından 2016 yılındaki yayınlar içerisinde ‘‘En İyi Araştırma Yayını’’ ödülü verilmiştir. Distraksiyon osteogenez konusunda tanımladığı bir cihazın patentini almıştır.
Türkiye ve Avrupa Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi yeterlilik belgelerine sahiptir. Mesleki alanda Türkiye’de pek çok ulusal derneğin üyesi olmasının yanı sıra uluslararası The American Society of Plastic Surgeons, The European Society of Craniofacial Surgery, The American Cleft Palate-Craniofacial Association ve The International Confederation for Plastic, Reconstructive & Aesthetic Surgery derneklerinin de üyesidir. Yarık damak dudak onarımları için yurtdışındaki sosyal sorumluluk projelerine katılmaktadır.
Halil İbrahim hocam meme ca hastası olarak geçirdiğim ameliyatta meme protezimi yaptı. Genç yaşta tek memesinin içi tamamen alınacak biri olarak moralim yerlerdeyken kendisinin çıkardığı iş sayesinde hayatıma ameliyat öncesindeki özgüvenim ile devam edebiliyorum. Kesinlikle kendisinin ortaya koyduğu iş sayesinde ameliyat sonrası moralim yüksek şekilde hayatıma devam edebildim. Mükemmeliyetçi biri olması ve tüm süreç boyunca bana ailemden biri davranması da ayrıca rahatlattı.
Halil İbrahim Bey hastalarıyla çok ilgili bir hekim. Yaptığı her tedaviyi detaylı olarak anlatarak ve sonuca en güzel şekilde ulaştırdı. İşlem sonrasında işlem öncesinde hastasıyla ilgilenir. Meme küçültme ameliyatı oldum. Yapılan ameliyattan memnun kaldım. Halil İbrahim Bey'e ilgisi, alakası için çok ama çok teşekkür ederim.
Halil İbrahim Bey'in Allah işini rast getirsin. Kendisinden çok memnunum. Halil İbrahim Bey eski bir doktorum. Öncesinde sırtımda ben vardı ve kötü huylu, cilt kanseri çıktı. Kendisi annesine varsa ablasına davrandığı gibi ailesinden biriymişim gibi davrandı. Başarılı bir ameliyat geçirdim. Hiç sıkıntımız olmadı. Bütün dualarım hep onunla. Allah ayağına taş değdirmesin. Halil İbrahim Bey'in yanında duran hemşire hanımda çok kıymetli. Ben kendilerinden çok memnunum. Sözün bittiği yerde diyorum ki Halil İbrahim Canter.
y.....
Halil İbrahim Bey'in gerek mesleki etik olarak gerekse mesleğin diğer yönlerinden çok memnunuz. Kendisinden estetik yönden destek aldım. Tanı aşamasında muayenesinden, tedavi sırasında ve yapılan tüm işlemlerden memnun kaldım.
d.....
Halil İbrahim Bey'in bilgi donanımında, uzmanlık alanındaki hakimiyetinden çok memnun kaldım. Kendisi burun ve karın germe ameliyatımı gerçekleştirdi. Yapılan ameliyatlarından başarılı bir sonuç aldım, beklentimi karşıladı. Halil İbrahim Bey'in iletişimi çok güçlüydü. İşlem öncesinde açıklayıcı bilgiler verdi. Ameliyat sonrasındaki takibinde de çok başarılıydı. Kendisini herkese tavsiye ederim.
b....
Halil İbrahim Bey ve asistanı 4-4'lük. Allah bin kere razı olsun. Kendisini yakınımız sayesinde bulduk. Kızımın damak yarığı vardı 9 aylıkken ameliyat olması gerekiyordu Halil İbrahim Bey ameliyatını gerçekleştirdi. Ameliyat bitti demeden sonrasında da bizimle ilgilendi. 7/24 telefonu açıktı. Her zaman ilgili ve anlayışlıydılar.
Halil İbrahim Bey'le kızımın apert sendromu sebebiyle tanıştık. Kendisi plastik cerrahi dışında kızımın diğer hastalıklarıyla ilgilenip yol göstermiş oldu. Çok bilinmeyen bir rahatsızlık olduğu için kendimizi yalnız hissediyorduk ama Halil İbrahim Bey'le tanıştıktan sonra daha da güçlendik. Kendisi her konuda yardımcı oldu. Halil İbrahim Bey'i herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Kendisi bir doktordan öte her konuda hastasıyla ilgilenen önce insan sonrada doktorluğu mükemmel bir insan.
g....
Halil İbrahim Bey oldukça memnun kaldık. Kendisinin hasta ilişkileri iyi, iletişimi çok güzel bir doktor. Muayenesi oldukça refah ve rahatlatıcı. Halil İbrahim Bey'in işinde uzman olduğunu düşünüyorum. Kendisi kızımın kepçe kulak operasyonunu gerçekleştirdi. Sonuç itibarıyla arzu ettiğimiz neticeye aldık. Herkese tavsiye ederim.
Halil İbrahim Canter isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil İbrahim Canter, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, El Cerrahisi, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahisi. Size Halil İbrahim Canter tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Botoks, Göz Kapağı Estetiği, Liposakşın, Blefaroplasti.
Halil İbrahim Canter adresi nerede?Halil İbrahim Canter şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fenerbahçe Mahallesi Bağdat Caddesi No:144 D:5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil İbrahim Canter isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil İbrahim Canter online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Halil İbrahim Canter isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Halil İbrahim Canter, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Halil İbrahim Canter hangi dilleri konuşuyor?Halil İbrahim Canter ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Halil İbrahim Canter isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil İbrahim Canter bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halil İbrahim Canter ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halil İbrahim Canter hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Halil İbrahim Canter hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Halil İbrahim Canter hangi sigortaları kabul ediyor?Halil İbrahim Canter tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra