Eskişehir Devlet Hastanesi
Yenidoğan Mahallesi Şehit Serkan Özaydın Sokak No:1, Odunpazarı

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Şubat ayında cekilen MR ım da kanal daralmasıve beş tane fıtık tespit edildi ve ameliyat dendi ben korktum olmadım temmuz ayında agrılarım daha coğaldı yataktan kalkamıyordum Halil doktorum tatlı dili guleryuzü ile beni ikna etti 12 Agustos ta ameliyat oldum 12 platin takıldı Ameliyattan önceki agrılarım gitti rahat yuruyebiliyorum DR Halil İbrahim e ameliyat sonrasında ki moral ve motivesi cok mukemmel Allah ondan razı olsun

Konum: Eskişehir Devlet Hastanesi Diğer

2 aydır akut bel fıtığı, kanal daralması ve bel düzleşmesi sebebiyle dayanılmaz ağrılar çekiyordum. Hayatım durma noktasına gelmişti. Belirlenen tanılar haricinde korkulacak bir durum yoktu. Ama ağrıyı kesmek için net bir şekilde tavsiye de yoktu. Fizik tedavi işe yaramadı ağrılar vücudumda başka yerleri etkiliyor, işin içinden çıkamıyorum derken Halil İbrahim hoca ile tanıştık. Kendisi o kadar net ve basit anlatıyor ki durumu. Yol haritanızı da çiziyor sizi şifaya doğru yönlendiriyor. Vida pilatin gerekli değil dedi ve öyle de oldu. ameliyattan çıktığımda ağrımın geçtine inanamadım. Ne kadar hızla ayağa kalktığıma inanamadım. Ayağa kalktığımda eskisi gibi hiç ağrısı olmayan ve dik duran halime inanamadım. Çook Güler yüzlü, sakin ve dürüst bir doktor. Hastasıyla müthiş ilgili. Ve tabi ki çok tecrübeli. Profesyonel. Defalarca kez kontrole geldi. İşini bayılarak yapıyor. Hastanede onu sevmeyen yok. Harika insan harika doktor.

Konum: Eskişehir Devlet Hastanesi Diğer

2023yilinda annemin bel agrisi sikayetiyle sinandik.Y.emre hastanesi acil,15gunluk fakulte yatisinin ardindan annemin hareket edemeyecek kadar cok agrisinin olmasina ragmen taburcu edildik.Care ararken drbey e ulasmamizla tedavi surecimiz baslamis oldu.fizik muayene,goruntuleme islemlerini olaganca hizli cozmemizi saglayarak anneme cerrahi mudahalesini yapti.Annemin aglayarak gittigi hastaneden yuruyerek donmesini sagladi.annemi her gormeye geldiginde psikolojik olarak rahatlatmasi, annemin normal hayatina donunceye kadar olan cabasi olagan ustuydu.aklimiza takilan her problemi guleryuzle anlatti.doktor bey bizim icin buyuk sans oldu.ilgi alakasiyla gozu kapali tavsiye edecegim yada hastam oldugunda tereddutsuz goturecegim bir doktor.Bilgi birikimi ve donaniminin disinda hasta ve hasta yakinina yaklasimida kusursuzdu.Boyle doktorlarin sayisi arttikca karsilasilan problemlerinde azalacagini dusunmekteyim.Biz doktor beyi yeni tanidik ama eskisehir icin buyuk kazanc olan doktorlardan

K
Konum: Eskişehir Devlet Hastanesi Diğer

Merhabalar boyun fıtığı şikayetiyle kendisine başvurdum kollarımda şişlik ve güç kaybı vardı bebeğimi kucağıma alınca ellerimi açıp kapatınca kollarım şişiyordu Dr. Halil İbrahim hocam 5 senedir çektiğim acıyı başta güler yüzü ile pozitif enerjisi ile hastasını mükemmel bir şekilde dinleyip derdine çare bulmuştur. Çok Dr gördük fakat olağanüstü başta halden anlayan Dr görmedik Yapmış olduğunuz ameliyat ve anlayışınız için tekrar teşekkür ederim Ailemizden biri diyebileceğiniz tek kişi iyiki varsınız hocam.

Konum: başka bir yer Diğer

Annemin bel kayması ameliyatını yapan Halil ibrahim beye çok teşekkür ediyorum bilgilendirmesi ve ameliyat sonrası ilgi alakası çok samimi ve içten birisi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim Eskişehir şehir hastanesinde

Konum: Eskişehir Devlet Hastanesi Diğer

14 Mart 2023 tarihinde Eskişehir şehir hastanesinde beyin tümörü ameliyatımi yapan sevgili hocam Halil İbrahim Gündüz e ve ekibine sonsuz teşekkür ederim.Yakin ilgisi güler yüzü ile tüm süreçleri takibi ve herdaim tedavimi yakından takip etti. . Ayrıca yoğun bakım ekibi ve servis de görev yapan tüm çalışanlardan Allah razı olsun...
r ,

Konum: başka bir yer Diğer

Eskişehir Şehir Hastanesinde beyin tümörü ameliyatımı yaptı, çok değerli bir doktor kendisine minnettarım ameliyatım çok başarılı geçti. ilgili ve çok başarılı bir doktor. yürüyerek girdiğim hastaneden yürüyerek çıktım sayesinde. Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin.

U
Konum: başka bir yer Diğer

Senin ikinci ameliyatını ben yaptım diyerek bana ikinci kez yaşama şansı veren Halil İbrahim beye sonsuz minnettarim uzun itfaiyecin sana ne kadar teşekkür etse azdır seni ameliyat masasına sigdiramadik itfaiyeci derken verdiği süper enerji iyileşme sürecini bile hızlandırıyor yoğun bakımda ikinci kez beyin kanaması geçirdim ve Halil İbrahim hocam sayesinde ikinci kez hayat tutundum itfaiyeciye ikinci bı şansı verdi süper bir hekim süper enerji Allah yolunu bahtını açık etsin

O
Konum: başka bir yer Diğer

2021 yılının Şubat ayında Eskişehir Şehir Hastanesi'nde sinir sıkışması ameliyatımı yapan Op.Dr Halil İbrahim Gündüz hocama ne kadar teşekkür etsem azdır. %70 sinir hasarı olan sağ ayağımı kaldıramaz durumdayken şu an gayet iyi ve rahatım. Ameliyat lokal anestezi ile olduğu için ameliyat esnasında nasıl uğraştığını gözlemleme fırsatı buldum.Ameliyattan sonra 2 ay geçmesine rağmen beni ve yaptığı ameliyatı unutmayıp ameliyat hakkında detay verişi de beni çok etkiledi. Hocama gözünüz kapalı gidin. Her şey için teşekkürler hocam...

Konum: başka bir yer Diğer

Bel fıtığı ameliyatımı yapan hocamızla tavsiye uzerine tanışmıştık öncesinde ve sonrasında çok memnun kaldım Allah razı olsun.