ru...ş
Halil Bey muhteşem bir doktor, 3 yıl önce safra kesesi ameliyatımı yaptı durumum çok acildi ve öyle güzel ilgilendi ki hiç şüphesiz tekrar randevu aldım 2 gün önce de aksesuar meme ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi. Detaylı anlatımı ve ilgisiyle aklınızda hiç soru işareti bırakmıyor. Tüm ameliyat ekibi ve kendisine minnettarım
e....e
Halil Hocamıza annem safra kesesi ameliyatı oldu. Ameliyat öncesi çokça araştırmalarımız sonucu çoğu kişi Halil Bey’i önerdi. Normal olarak kaygılarımız olsa da hem doktorumuzdan hem de ameliyat sürecinden çok ama çok memnun kaldık. Kendisi inanılmaz anlayışlı ve açıklayıcı bir hekim. Kolay bir operasyon olsa da sağlık en önemli şey ve dolayısıyla hekimlerimizden anlayış ve motivasyon beklediğimizi düşünüyorum. Doktorumuza sonsuz minnetle.
f.....
2022 ağustos ayında babamın safra kesesi ameliyatını çok başarılı gerçekleştiren Halil Ülger hocam muayene ve ameliyat süreçlerinde de hep hayır duamızı aldı. Cenab-ı Allah kendisinden ebeden razı olsun hocamdan. Harika bir insan harika bir cerrah
de...
Daha önce baska doktora muayene olmama rağmen USG sonuçlarım konusunda bana ayrıntılı bilgi verdi kendisine çok teşekkür ederim
20....
2000 yılında Kayseri Yahyalı ilçesinde eşimin Guatir ameliyatını yapmıştı, küçük bir ilçede olmamıza rağmen Doktorumuza güvendik ve v güvenimizi boşa çıkarmadı, mükemmel bir insan ve kendini geliştiren güzel bir insan, Allah razı olsun,yolu açık olsun.
me...l
rabbim herkesin karşısına böyle iyi,mükemmel hakkı hukuku bilen doktorlar çıkarmayı nasip etsin.allah razı olsun ondan süper bir doktor ve süper insan:)
es...a
dünyanın en iyi insanı ve doktoru iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım sonsuz teşekkürler
Halil Ülger isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halil Ülger, Genel Cerrahi.
Halil Ülger adresi nerede?Halil Ülger şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahallesi 5314. Sokak Akdeniz
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halil Ülger isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halil Ülger online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halil Ülger isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halil Ülger bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halil Ülger ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halil Ülger hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Halil Ülger hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Akdeniz bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Akdeniz bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Akdeniz bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Akdeniz bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Akdeniz bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Akdeniz bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Akdeniz bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar