Hastalıklarda Beslenme
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Hastalıklarda Beslenme
Kişiye Özel Diyetler
i̇...
Neredeyse bir seneden fazla gidiyorum. Gerçekten ilgi güler yüzlü olması ayrıca motive ediyor. Birlikte güzel bir yol aldık. Kesinlikle tavsiye ederim muhakkak sağlıklı beslenme açısından detaylı bilgi almanızı tavsiye ederim.
yk...t
Bana sağlıklı beslenmeyi bütün samimiyetiyle öğreten harika diyetisyen2 ay gibi bir zamanda istediğim kiloya ulaşmamı sağladı. Kan değerlerim normale geldi Bundan sonraki süreçte her zaman yanimda olacağını biliyorum. Iyi ki tanıdım. Benim için şanstı.
Dyt. Halime Filitoğlu
Çok teşekkür ederim :) bende sizi iyi ki tanıdım :) diyetinizi yaparken gösterdiğiniz özenden dolayı teşekkür ederim :)
Halime Filitoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Halime Filitoğlu, Diyetisyen. Size Halime Filitoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme.
Halime Filitoğlu adresi nerede?Halime Filitoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi Elazığ Caddesi No:2/9 Yenişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Halime Filitoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Halime Filitoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Halime Filitoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Halime Filitoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Halime Filitoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Halime Filitoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Halime Filitoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.