Konya Şehir Hastanesi
Akabe Mah. Adana Çevre Yolu Cd. No:112, Karatay

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Konya Şehir Hastanesi Diğer

Sayın Halime Hocamız Şehir Hastanesinde doğum ameliyatımı gerçekleştirdi ve çok ilgili ve başarılı bir operasyonla beni yavruma kavuşturdu, sonrasında da kontrollerde de güleryüzü ve ilgisi beni çok mutlu etti,Allah da kendisini ve sevdiklerini her daim mutlu ve huzurlu etsin.

Konum: Konya Meram Devlet Hastanesi Çoğul Gebelik Takibi

bugüne kadar tanıdığım en iyi doktorlardan biri. işi çok iyi bilen, bizim tedavi süresi yaklaşık 2 yıl boyunca bizimle çok iyi davrandı, Güler yüzlü, Çok yoğun olmasına rağmen fakat hasta girdiğinde sanki tek hasta olduğu gibi muayene eder. kendisine teşekkür eder, hayatında başarılar dilerim.

T

Merhaba ben humeyra hocam oncelikle hamileligim ve dogumumda gostermis oldugunuz ilgiden dolayi cok tesekkur ederim inanin kardesim doktor olsa sizin kadar olurdu basarilar dilerim

halime hanım siz gerçekten çok güler yüzlü tatlı dilli ve gayet başarılı bir doktorsunuz gebeliğim süresince bir çok kadın doğum doktoru denedim ama içlerinden en çok sizin muayeneniz den memnun kaldım Allah sizden razı olsun bu başarılarınızın devamını dilerim inşallah doğumuma da sizin girmenizi çok isterim

Profili düzenle veya yönet