Baklofen Pompası Tedavisi
Fitoterapi
Fonksiyonel Hemisferektomi
Homeopati
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi)
MRI Değerlendirme
Nöralterapi
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Poligrafi
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
3.11.2024 tarihinde, annemin düşme sonrası yaşadığı sinir kaybı şikayetiyle Haluk Bey’e başvurduk. Durumun ciddi olduğunu, yapılacak çok az şey bulunduğunu ve acil EMG çekilmesi gerektiğini ifade etti. EMG’yi kendisinin çekeceğini ve en erken 1 ay sonrasına randevu verebileceğini belirtti. Ancak, EMG veya MR yapılmadan bazı değerlendirmelerde bulunması bizi oldukça endişelendirdi. Bu durum, annemi çok etkiledi ve panik içinde ertesi gün başka doktorlara danıştık. Görüştüğümüz diğer nöroloji uzmanları, Haluk Bey’in değerlendirmelerinin yanıltıcı olduğunu ve panik yapılmasına gerek olmadığını söylediler. İyi bir fizik tedaviyle olumlu sonuç alınabileceğini belirttiler. Fizik tedavi uzmanları da kısa sürede toparlanma sağlanabileceğini ifade etti.
Bu süreçte annemin oldukça yıprandığını belirtmek isterim. Daha dikkatli bir üslupla ve detaylı açıklamalarla bu durumun önüne geçilebileceğini düşünüyorum.
k.....
Haluk Bey'e yüzümde şiddetli bir ağrı ve uyuşma şikayetiyle başvurdum. Ağrı dişimde başlayarak, elmacik kemiğim, kulağım, gözüm dahil yüzümün yarısının uyuşturan, günlük islerimi dahi yapamadığım beni mahveden çok siddetli bir ağriydi. KBB, Göz doktoru, diş doktoru,Beyin sinir cerrahi gibi birçok bölüme başvurup sonuç alamadım. KBB dr unun tavsiyesiyle Haluk Bey'e ulaştım. Net bir şekilde, tereddütsüz "fasiyal yüz ağrısı " teşhisi koydu. Ağır olmayan,beni rahatlatan bir ilaç verdi. Yüzüme, başıma ve boynuma iğne tedavisi başladı. Allah a sukurler olsun tedavisi başarılı oldu. İyiki sizi tanıdım.. Allah (cc)ilminizi artırsın, işlerinizi kolaylastırsın, iyi insanlarla karşılaştırsın..
t.....
MS hastasıyım. Hastalığınızdan emin değilseniz tam teşhis koyduramadıysanız doğru yerdesiniz. İşin ehlidir kendisi. Hastayla iletişimi çok iyi. Beni çok iyi dinledi. Ben de her şeyi anlatmış olmanın ve artı hastalığımın adının konmuş olmasının verdiği rahatlığı yaşadım. En çok faydayı beslenme değişikliğinden gördüm. Yol göstermesi açısından herkese tavsiye ederim
bi....
Annem 10 yıldır ms hastası. Birçok farklı uzmana muayene oldu ama bu kadar işinin ehli bir doktor çıkmadı karşımıza. Daha sıkıntılarımızı söylemeden yaşadığımız problemleri söyleyip yapmamız gerekenler konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Nokta atışı yapan mükemmel bir doktor. Hiç bir şeyi riske atmadan farklı bölümlere sevk edip uzman görüşü almayı ihmal etmedi. Onun için Afyonkarahisar’dan geldik. İyi ki gelmişiz. Artık takipli hastasıyız Allah ondan razı olsun.
a ...c
Üveit teşhisimden sonra kendisine başvurdum. Haluk Bey hastasını rahatlatan ve gerekli bilgileri veren şahane bir doktor. Kendisine çok teşekkür ederim.
er...2
Ersan Demirel
Ben bayılmadan hastane hastane dolaștım tümör , kalp gibi teșhisler konuldu haluk hocama gittim epilepsi teșhisi koydu günlük üç sefer bayılırken șimdi onun verdiği ilaçlar sayesinde iyiyim bayılmam oluyo ama günde üç sefer deyil kontrollerim ediyor haluk hocamı herkese șiddetle tavsiye ediyorum
mu...i
Babamı omurilik felcinden kurtardı. Çok iyi bir hekim ve insan. Kendisine çok teşekkür ederim.Kesinlikle tavsiye ederim.
em...l
m.s hastasıyım bizi çok bilgilerdirdi tedavimiz ve hastalığımız hakkında bizi aydınlattı Allah razı olsun başarılarının devamını dilerim bütün nöroloji hastalarına tavsiye ederim
me...t
Allah razı olsun kendisinden. Çok bilgili işinin ehli bir doktor. Hasta ile iletişimi profsyonel. Teşhi ve tedavi yöntemi güven veriyor. Geleceği parlak bir dotor. Diğer hastalara şiddetle tavsiye ediyorum. Sizde benim gibi memnun kalacağınızdan eminim.
se...r
Baş dönmelerim nedeni ile gittim çok memnun kaldım teşekkürler
Haluk Gümüş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Haluk Gümüş, Nöroloji. Size Haluk Gümüş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Baklofen Pompası Tedavisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Derin Beyin Stimülasyonu, EEG (Elektroensefalografi), Ekstratemporal Kortikal Rezeksiyon, Elektromiyografi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Epidural Steroid Enjeksiyonu, Epilepsi Tedavisi.
Haluk Gümüş adresi nerede?Haluk Gümüş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Haluk Gümüş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Haluk Gümüş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Haluk Gümüş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Haluk Gümüş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Haluk Gümüş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Haluk Gümüş hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Haluk Gümüş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Nörologlar
Selçuklu bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Nörologlar