Burun Estetiği
Göz Kapağı Estetiği
Meme Estetiği
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
Mimar Sinan Mahallesi Şair Eşref Bulvarı Aygıt Apartmanı No:62/4 Alsancak, İzmir
Abdominoplasti
Jinekomasti
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Karın Germe
Prof. Dr. Haluk Vayvada
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kesik İzi Tedavisi
Kol Germe (Brachioplasty)
Koltuk Altı Terlemesi
Prof. Dr. Haluk Vayvada
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Liposakşın
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Yüz Gençleştirme
Prof. Dr. Haluk Vayvada
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Yüz Germe
Yüzey Kök Hücre ve Yağ Enjeksiyonu
Çene Estetiği
Prof. Dr. Haluk Vayvada
18 Ekim 2024 te gerçekleşen meme protezin cikarilmasi ve diklestirme işlemini gerçekleştiren Haluk hocam ne desem az, elinize emeğinize sağlık. Halk insanı olmaniz, mesleki eğitim ve bilginiz, pozitif güzel enerjiniz size bahşedilmiş bir lütuf ve sizi tanımaktan dolayı çok mutluyum, yolunuz açık olsun.
Haluk hocama bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 3 Ocak 2023 tarihine randevu alarak muayeneye gittim.Çoktan beri düşünüp ama bir türlü gercekleştiremediğim meme küçültme ameliyatı istiyordum,bana tavsiye eden arkadaşımında ameliyatını Haluk Hocam yapmıştı, onun memnuniyetini duyunca bir an önce gidip görüşmek istedim, görüşmeye gidince de bana ne gibi sıkıntılar yaşadığımı sordu,anlattım,Kendisi de bana ameliyat hakkında bilgiler verdi,ağrısız sızısız bir ameliyat olacağını ve sonrasında da çok konfor sağlıyacağını söyledi zaten benimde beklentilerim bunlardı.Beraber 14 mart 2023 ameliyat gününü kararlaştırdık, ameliyat öncesi ve sonrası hastasına olan ilgisi , alakası süperdi hiç ağrı ,sızı yok sadece dikkat ettim ,çağırdığı zamanlar pansumana gittim ve pansumanları bile kendisi yaptı, ellerine, emeğine sağlık Haluk Hocam iyiki sizi tanımışım,iyi ki siz ,iyi ki varsınız, herşey için çok teşekkür ederim,başarılar..
Sayın hocam mükemmel birisi CA hastasıyım meme protezi ameliyatımı ekibi ile birlikte başarı ile gerçekleştirdi. Ameliyat sonrası pansuman ve kontrollerimi kendisi yaptı. Güler yüzü, ilgisi bana güç ve kuvvet verdi. Herşey için teşekkür ederim Haluk hocam.
s....g
Kıymetli hocamızla yolumuz birleştiği için çok çok memnunum meme protezlerimi çıkartıp bana harika bir meme yaptı böyle kıymetli hocaların değerini bilmek gerekiyor gerek amelita sürecinde gerek pansuman sürecinde bu kadar mükemmel bir doktor daha tanımadım ne ağrı ne sızı herşey kuş gibi olup bitti hocamızın değerli görüşlerini sıkılmadan bıkmadan izah etmeside cabası iyiki sizi tanımışım iyiki siz beni ameliyat etmişsiniz çok çok teşekkürler çok kıymetli çok değerlisiniz
fi...
Haluk hocaya göğüs küçültme ,toparlama ve mini abdominal karın germe ameliyatı İçin gittim.Ameliyat sonrası ve tedavi süresince gösterdiği ilgi ve emek için çok teşekkür ederim.Tavsiye ederim,kendisi bilgisi ve tecrübesi ile müthiş bir insan ve doktor.
i̇....
Meme protezi için görüşme amaçlı gittiğim randevuda Haluk hoca çok detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Daha ben sormadan herşeyi anlattı. Bayramdan sonra inşallah ameliyatı olacağım. Kibarlığı, ilgisi ve yaklaşımı için çok teşekkür ederim
c.....
Meme kanseri olduğumu öğrendiğim sürecin başından beri hep yanimda olan doktorumuz güleryüzlülügu ve müthiş bilgisiyle iyi ki dediğimiz doktorumuz
pı...
Meme Ca tedavi ve ameliyat sonrası meme düzeltme ameliyatımı yapti,hekimliği ve kişiliği muhteşem bir insan,vicdanlı ve güleryüzlü. Kendisine minnettarım.
se...r
2021 yılının Ağustos Ayında Hocama Muayane Oldum.İlgisi Alakası Detaylı Bilgisi Mükemmeldi.Burun Estetiği olmak için Hocama Sonsuz Güvendim Ve Ameliyat Olmaya Karar Verdim.5 Eylüldede Ameliyatımı Oldum İyiki Oldum Arkadaşlar Ne Bir Ağrı Sızı Hiç Birşey Olmuyor Morarma Dahi İnanınki Hocamı Tercih eden Asla Yanılmaz.Hiç Tereddüt Etmeden Ameliyat Oldum Çok Teşekkür ederim Hocama.
y.....
Haluk Bey Mart 2020 tarihinde burun estetiğimi yaptı. O kadar güzel olduki, aşırı doğal ve tam istediğim gibi yaptı. Estetik operasyon geçirdiğimi kimse inanmıyor:) ameliyat sonra 1 kere bile ağrı kesici içmedim, abartmıyorum sıfır ağrı/sızı ile tamamladım süreci. Eline, emeğine sağlık. Ben gözüm kapalı öneriyorum. Kendisi iyi ki var!
Haluk Vayvada isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Haluk Vayvada, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Haluk Vayvada tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Göz Kapağı Estetiği, Meme Estetiği, Burun Estetiği, Randevu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Abdominoplasti, Blefaroplasti, Botoks Enjeksiyonu, Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi).
Haluk Vayvada adresi nerede?Haluk Vayvada şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi İzmir
- Mimar Sinan Mahallesi Şair Eşref Bulvarı Aygıt Apartmanı No:62/4 Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Haluk Vayvada isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Haluk Vayvada online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Haluk Vayvada isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Haluk Vayvada, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Haluk Vayvada hangi dilleri konuşuyor?Haluk Vayvada ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Haluk Vayvada isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Haluk Vayvada bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Haluk Vayvada ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Haluk Vayvada hakkında ne düşünüyor?Toplam 26 hasta / danışan, Haluk Vayvada hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Haluk Vayvada hangi sigortaları kabul ediyor?Haluk Vayvada tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra