Üniversite Bulvarı Kilis Yolu, Şahinbey
ae...m
Romatizmal hastalık sebebiyle 1 yıldır tedavi alıyorum. Tedaviye yanıt alamadım. Hastalığımın hematolojik olduğunu düşünerek hocamıza başvurdum. Yaklaşımı ve yaptırdığı tahlillerle çok fazla ilgilendi. İlk defa mesleğini bu kadar seven, ilgili ve hastasını hemen savuşturmayan bir doktorla tanıştım. Olabilecek tüm olasılıkları araştırdı. Hocamızın bilgisine ve kendisine olan inancım sonsuz. Meslek hayatında bu çizgide devam etmesini temenni eder, başarılarının devamını dilerim.
aa...e
Babama trakya üniversitesinde kll teşhisi koyuldu.1 seans kemoterapi aldiktan sonra tamamen şans eseri Handan hanıma muayene olduk.cok memnun kaldik o kadar yoğunluğun ve hastanin arasinda her gidiste taniyor konuştuklarını tahlil sonuçlarını hatırlıyor.tedavimiz devam ediyor ama olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyorum.telefonla WhatsApp tan sonuc bile gönderiyorum yada bi aksilik olunca soruyorum hic cevapsız bırakmadı cok ilgili cok memnunuz.ayrıca isini cok severek yaptığı cok belli.
Handan Haydaroğlu Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Handan Haydaroğlu Şahin, İç Hastalıkları.
Handan Haydaroğlu Şahin adresi nerede?Handan Haydaroğlu Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite Bulvarı Kilis Yolu Şahinbey
Adresine gitmek zorunda kalmadan Handan Haydaroğlu Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Handan Haydaroğlu Şahin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Handan Haydaroğlu Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Handan Haydaroğlu Şahin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Handan Haydaroğlu Şahin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Handan Haydaroğlu Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Handan Haydaroğlu Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şahinbey bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Generali Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Halk Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şahinbey bölgesinde HDI Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları