Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Aris Psikoloji
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuk Ergen Ebeveyn Danışmanlığı
Çocuk ve Ergenler için Psikolojik Sağlamlılık Programı
Çocuk Gelişim Testleri
d....g
Kendisiyle bir arkadaş vasıtasıyla yollarımız kesişti. 9 yaşında oğlumla ilgili problemler için kendisine başvurduk, öfke problemimiz, surat asma, küsme, vurma gibi davranışlarımız vardı, oldukça azaldı yok diyemem ama ilk başladığımızdaki zamanla şimdi arasında oğlumda çok büyük farklılıklar var, artık küsmüyor iletişim kurmaya çalışıyor hatta daha mutlu ve güleryüzlü diyebilirim bunda Hande hanımın hem bana verdiği tavsiyeler hem de oğlumla devam eden terapi sürecinin çok etkili olduğu kanaatindeyim. Hande hanım çok ilgili güleryüzlü ve doğru bir yol gösterici burdan da tavsiye arayanlara gözüm kapalı tavsiye edebilirim.
Kendisine 4 yaşındaki oğlum için gittik kaka problemi vardı. İlk seans da çözdük şimdi de yemek yeme de problemimiz vardı olumlu şekilde ilerliyoruz. Ekran bağımlılığı vardı onları da yavaş yavaş çözüyorum. Danışan olarak memnun kaldığımız bir psikolog. Çocukla olan iletişimi çok iyi severek gidiyor.
o.....
Benim küçük kızım gidiyordu çok memnunuz abla diyor oldukça güzel ilerlemeler kaydettik. Bizim bir psikolog arkadaşımız vardı ama kendisinden danışmanlık almamız etik olmadığı için bize Hande Hanım'ı önerdi onun önerisi üzerine gittik. Çok yakın davranıyor samimi oldukça rahatlatıcıydı dinleyici olarak gerçekten mükemmel.
Kendisinden gayet memnunum, süreç güzel ilerliyor ve rahatsızlık duyduğumuz konu için gittik. Her geçen gün gayet iyi ilerleyerek sonuç alıyoruz. Kendisine sosyal medya üzerinden ulaştım ve ben başkalarının referansıyla gitmiştim. Kendisi sonuç odaklı ilerliyor. İki çocuğum için ayrı zamanlarda gittik, ama sonuca çabuk ulaşıyoruz.
c.....
Benim çocuğumun kaygı problemi vardı gittikten sonra azalma gördük. Referans alarak gittik. Kızımla güzel bir bağ kurdu kızım güveniyor bir şey olduğun da Hande abla da böyle söylemişti diyor. Kızım da seviyor.
a....d
Hande hanımla 2-3 aydır birlikte yol alıyoruz. Takıntıları fazla olan beni fazlasıyla yoran 3,5 yasındaki oğluma verdigi tavsiyeler ve uyguladığı oyun terapisiyle çok daha iyi durumdayız. İşin içinden çıkamayan kendini yalnız çaresiz hisseden anneler için tavsiyemdir hande hanımla mutlaka iletişime geçsinler
f...
Hande Hanım hayatımızda çok şeyi etkiledi. Öncelikle tuvalet eğitiminde anne baba olarak yanlış tutumlarımızın yarattığı sorun sebebi ile görüşmeye başlamıştık. Ancak aslında temelde yatan sorunun ayrılık kaygısı ve sosyal anksiyete olduğunu Hande Hanım ile görüşmelerimiz sonucu öğrendik. Bu süreçte öncelikle benimle görüşmeleri bile hayatımızda çok şey değiştirmişken, sonrasında başlayan oyun terapisi ile oğlumda da çok ciddi ilerleme kaydettik. Şimdi aklıma geldikçe ne zaman Hande ablaya gideceğiz diyen bir oğlum var, ne mutlu ki yollarımız kesişti. Bu arada Hande Hanım'a ağlayarak ve çok çaresiz olduğum bir bayram günü yazmıştım. Bayram tatili 9 gündü ve kime yazdıysam kimi aradıysam cevap alamadım, tatil bitişi herkes dönüş yapmaya başladı. Hande Hanım tüm bunların dışında attığım mesaja öyle içtenlikle dönüş yaptı ki...O gün bana cevaben yazdığı mesaj ve desteği, yönlendirmesi benim için çok kıymetli idi. Kesinlikle tavsiye ederim.
s...
Hande Hanım'a doğum sonrası tükenmişlik durumum için başvurdum. İkinci çocuğumun ardından çok yorgundum ve bu durum ilk çocuğuma olumsuz şekilde yansıyordu. Adını tam hatırlamıyorum, ama Hande Hanım bu durumu tükenmişlik olarak nitelendiriyordu. Kendisi son derece güleryüzlüydü ve bir anne olarak bana çok değerli farkındalıklar kazandırdı. Annelik bitmeyen bir yolculuk ve zorlandığım zamanlarda tekrar kendisinden yardım almayı düşünüyorum. Hande Hanım'dan çok memnun kaldım ve kesinlikle tavsiye ederim. Hatta zaten tavsiye ediyorum.
n...
Sosyal medya üzerinden ulaştım ve çocuğumun kaka tutma problemi olduğunda destek aldık. Sorunu aştık ve çocuğumuzun nasıl davranmamız gerektiği konusunda bilgilendirildik. Herkese bu desteği almayı tavsiye ederim, umarım tekrar aynı sorunları yaşamayız çocuğumla ilgili. Ancak herhangi bir sorun yaşarsak ilk gideceğimiz adres kesinlikle kendisi olacaktır. Ayrıca, 2. çocuk planlıyoruz ve bu durumda da Hande Hanım'a problem yaşamadan önce gitmeyi planlıyoruz. Süreci nasıl yönetmemiz gerektiği konusunda bize yol gösterecektir.
s....k
Biz normalde Kahramanmaraş'da yaşıyoruz, depremden sonra kendisine gitmiştik, çocuğum için deprem tramvasıyla alakalı kendisinden destek aldık ve gayet iyiydi,çocuğa karşı tutumundan da memnun kaldık ve seansların faydasını gördük,seanslarımız sonlandı ama kendisi iletişim halinde olabileceğimizi söyledi, şuan için tekrar seans almamıza gerek kalmadı.
Hande Albayrak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hande Albayrak, Psikoloji. Size Hande Albayrak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Çocuk Gelişim Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri.
Hande Albayrak adresi nerede?Hande Albayrak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Armağan Mahallesi Güllüce 2 Sokak No:4/2 Meram
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hande Albayrak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hande Albayrak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hande Albayrak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hande Albayrak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Hande Albayrak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hande Albayrak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hande Albayrak hakkında ne düşünüyor?Toplam 50 hasta / danışan, Hande Albayrak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meram bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Meram bölgesinde SGK kabul eden Psikologlar
Meram bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikologlar
Meram bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Meram bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar
Meram bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Psikologlar
Meram bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikologlar
Meram bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Psikologlar
Meram bölgesinde Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı kabul eden Psikologlar
Meram bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikologlar
Meram bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikologlar