Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih
me...m
babamın dil kökü kanseri ameliyatını yaptı, sonrasında takibini yapmadı, kontrollere gelmedi.
Burnumdan et aldirdim basarili gecti normalda hiçbir doktora guvenmem harun bey hem durusu kibarligi ve isinin ehli biri Rabbim boyle doktorların sayisini çoğaltsin.
Allah muvaffak etsin.
mu...l
bundan üç beş yıl önceydi kulak zarımda yırtık vardı.çok güzel bir yöntemle ameliyatsız beni tedavi edip muayene hanede ufak bir operasyonla yırtığın kapanmasına yol açan süreci başlattı yırtık kendi kenddini tamir etti. teşekkür ediyorum.
il...k
kızımın ameliyatnı yaptı çok memnun kaldık hiçbir sorun yaşamadık çok şükür
Harun Cansız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Harun Cansız, Kulak Burun Boğaz.
Harun Cansız adresi nerede?Harun Cansız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E Fatih
- Atatürk Bulvarı Cad Emlak Kredi Apt B Blok D:8 Aksaray İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Harun Cansız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Harun Cansız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Harun Cansız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Harun Cansız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Harun Cansız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Harun Cansız hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Harun Cansız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kadıköy Kulak Burun Boğaz Doktorları