Op. Dr.
Fue Yöntemiyle Saç Ekimi
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Liv Hospital Gaziantep
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Liv Hospital Gaziantep
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Saç Tedavisi
Liv Hospital Gaziantep
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Saç Ekimi
Vücut Şekillendirme
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
Yüz Germe
ha...a
Harun hoca gerek samimiyeti,davranışı, sakinliği çok mükemmel bı olay, burun estetiği sonucunda ne ağrı ne morarma kızarıklık oldu gayet rahattım .
as....
Bundan Tam 2 ay önce zor bir ameliyat demelerine rağmen çok kolay ve minimum acısız bir göğüs küçültme ameliyatı geçirdim. Çok korktuğum ve tedirgin olduğum için bana cesaret veren Harun hocam sayesinde süreç boyunca kendimi çok rahat hissettim. Ameliyat sonrası uyandıktan sonra çok az ağrılarım vardı 2 hafta sürmeden dikkatli olmak şartıyla günlük rutin işlerimi yapabiliyordum.Doktorum Harun beyin gerek ameliyattan önce gerek ameliyat sonrası durum değerlendirmesi, hasta takibi, samimiyeti ve ilgisi gerçekten çok iyiydi. Görünüş olarak tam istediğim gibi hayal ettigimin de ötesi bir estetik görünüme kavuştum. Duruşu,dikişleri çok dikkatli ince bir çizgi şeklinde mükemmel yapmıştı. izleri şimdiden belli olmamaya başladı. Ameliyat öncesi ve sonrası tüm aklımdaki soruları Harun hocam hiç bıkmadan cevap verdi. Doktorum Harun hocama sonsuz başarılar diliyorum
İki hafta önce göğüs dikleştirme operasyonu geçirdim. Doktor ve hemşireler çok dikkatli ve harikalardı. Çok iyi bakıldığımı hissettim. Doktor Harun Yılmaz'ı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
n....s
Yaklaşık 1ay önce Harun hocaya göğüs protezi ameliyatı oldum. Çok korktuğum ve tedirgin olduğum bir süreci Harun hocam sayesinde çok rahat geçirdim. Sonuçtan çok memnun kaldım. Ameliyat öncesinde olduğu gibi sonrasında da Bütün sorularımı sabırla cevapladı . bana kendimi çok iyi hissettirdi. Ayrıca süreç boyunca hep yanımda olan asistanının güler yüzlü ve cana yakınlığını beni çok rahatlattı. Kesinlikle Harun hocam işinin ehli bir doktor, içiniz rahat tercih edebilirsiniz.
me...
Merhaba Harun Yılmaz hocam 2 ay önce meme büyütme ameliyatımı yaptı çok memnun kaldım çok doğal duruyor burun ameliyatımıda Harun hocama yaptıracağım kendisine gözü kapalı gidebilirsiniz işinin ehli bir hekim
İlk botoks yaptırışım mükemmel sonuç. Botoks konusunda çok tedirgindim alın çizgilerim çok fazlaydı açılmayacak diye düşündüm fakat tamamen yok oldu. Hocamın ellerine sağlık.
sı...a
Küçük yaşlarımda ufak bir kaza sonrası burnum kırılmıştı ve ben geliştikçe burun kemerimde büyümeye başlamıştı. Çok rahatsız oluyordum. Öneri üzerine Harun bey'e geldim ve iyi ki gelmişim dedim. Öncelikli olarak doktorumun ellerine sağlık. Harika bir burun yaptı. Yaptırmadan önce çevremden burun ameliyatı hakkında olumsuz yorumlar alıyordum. Çok şişliğin olur, çok ağrın olur, beğenebilecek misin, ya istediğin gibi olmazsa vs. ama ameliyat olduktan sonra bu olumsuz yorumların hepsi kafamdan silindi. Ağrılarım ve şişliklerim yok denecek kadar azdı. Ameliyat öncesi öneri ve istekleride dinlemesi gayet iyiydi. Tam istediğim gibi harika bir burun oldu. Ben çok memnun kaldım. İlgilendikleri için doktoruma ve özlem hanıma teşekkür ediyorum.
ya...n
Korkarak yapmak istediğim rinoplasti işlemini harun hoca ile yaptık.Başta ameliyat hakkında çevremden gelen kötü söylemler beni çok korkutmuştu.Kanama olur,yüzün çok şişer,morarmalar uzun süre geçmez vs.Ama harun hoca ile konuştuktan sonra içim çok rahat etti.solunum yolunda birçok rahatsızlık olması ve aşırı kalın derili olmama rağmen tek ameliyatla hem şekil hemde solunumda çok güzel sonuç aldık.sadece biraz şişkinlik oldu morarma ve kanama hiç olmadı çok rahat bi süreç geçirdim.Burnumun şekli çok güzel oldu iyiki harun hoca ile tanışmışım ona çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgilendi ve asistanı özlem hanım çok ilgili ve güler yüzlü tamponlarımı o çıkardı eli çok hafif nasıl olduğunu anlamadan çıkarmıştı ona da çok teşekkür ederim
ya...z
Tam bir ay önce 11.08.2023 de göz kapağı ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi Harun Hoca ile ön görüsmemiz oldu, ve göz kapağı ameliyatı olmaya karar verdim. Cok korkmama rağmen Harun Hoca ameliyatta okadar rahatlatici ve itinalı konuştu ve davrandı ki bi an da bütün korkularım gitti, sadece işini çok iyi bilmek le beraber bi okadar hastasiyla o an da nasıl bi diyalog kuruyor gercekten eli öpülesiye bi doktor cok teşekkür ederim kendisine, tabiki özlem hanimi unutmamak gerekir, kendisi ameliyat boyunca elimi tuttu kocaman bi teşe0kkür de kendisine. Maalesef yurt dışına geri döndüm, bazı sorularım oldu ve bana bir ay geçmesine rağmen gözlerimle ilgili sorum oldugunda bana geri dönüş yapılıyor.Hersey için çok teşekkür ederim öncelikle Harun Hocama öyle hoca ki sadece elleri ile çalışmıyor empati kurup hastanın tüm korkularını alıyor, Teşekkür ederim güzel kalpli Hocam.
Özlem hanım size de kocaman teşekkür ederim.
Hersey gönlünüzce olsun, yolunuz acik olsun sevgilerle yasemin solmaz
şe...
Başta çok telaşlıydım bir çok kişinin tavsiyesi üzerine gittim ve burun ameliyatımdan çok memnun kaldım gerçekten mükemmel bir sonuç oldu Harun beye çok teşekkür ediyorum elinize emeğinize sağlık
Harun Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Harun Yılmaz, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Harun Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Burun Estetiği, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Botoks, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Meme Estetiği, Göz Kapağı Estetiği.
Harun Yılmaz adresi nerede?Harun Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Seyrantepe, Abdulkadir Konukoğlu Cd No:1 Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Harun Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Harun Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Harun Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Harun Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Harun Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Harun Yılmaz ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Harun Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Harun Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Harun Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Harun Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Harun Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Harun Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Axa Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Anadolu Sigorta, Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ), senCard Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Magdeburger Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Quick Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Hepiyi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Aveon Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra