İç Hastalıkları Randevusu
Hemaferez
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
ö....g
Genel kontrol ve kolesterol için başvurdum. İlaç kullanıyordum. Kontrol için gittim kendisine. Kolesterolüm düşmüş. İlaca ara verdik. Karaciğer enzimlerim yükselmiş. Onun için ilaç tedavisine başladık. İlaçlar sayesinde değerlerim normale döndü. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldım. Hasan Bey çok iyi bir insan. Hastasına yardımcı oluyor ve güler yüzlü. Süreçle ilgili detaylı bilgiler paylaşıyor. İstediğim zaman kendisine ulaşabiliyorum. Her konuda destek oluyor ve yönlendirme sağlıyor.
se....
Sakarya dan Misafirlik icin geldigim tirede rahatsizlandim tire devlet hastanesinde yapilan ilk mudahale sonucundan migde kanamasi teshisi konuldu ve tedavi sureci boyunca benimle bizzat ilgilenen Dr Hasan Basri CANPOLAT beye tsk ederim Tire Devlet hastanesi degil sanki özel hastanede tedavi gördüm gibi bir kez daha basta Dr Hasan Basri bey olmak uzere tum hastane çalisanlarına teşkkür ederim.
Hasan Basri Canpolat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Basri Canpolat, İç Hastalıkları. Size Hasan Basri Canpolat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İç Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Hasan Basri Canpolat adresi nerede?Hasan Basri Canpolat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şemikler Mah. Anadolu Cad.No:593 Karşıyaka
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Basri Canpolat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Basri Canpolat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hasan Basri Canpolat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Basri Canpolat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hasan Basri Canpolat hangi dilleri konuşuyor?Hasan Basri Canpolat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hasan Basri Canpolat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Basri Canpolat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Basri Canpolat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Basri Canpolat hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hasan Basri Canpolat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hasan Basri Canpolat hangi sigortaları kabul ediyor?Hasan Basri Canpolat, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Hasan Basri Canpolat ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir İç Hastalıkları Uzmanları
Aliağa İç Hastalıkları Uzmanları
Narlıdere İç Hastalıkları Uzmanları
Bursa İç Hastalıkları Uzmanları
Salihli İç Hastalıkları Uzmanları
Daha fazla (12)Karşıyaka bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Karşıyaka bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Karşıyaka bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Karşıyaka bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Karşıyaka bölgesinde Ray Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Karşıyaka bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Karşıyaka bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Karşıyaka bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Karşıyaka bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Karşıyaka bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları