Nakit, Kredi kartı

Enjeksiyon Iv

Esd (Sedimantasyon)

İç Hastalıkları Randevusu

Metropol Şemikler Tıp Merkezi

Dr. Hasan Basri Canpolat, Metropol Şemikler Tıp Merkezi'nde İç Hastalıkları branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Ö

Genel kontrol ve kolesterol için başvurdum. İlaç kullanıyordum. Kontrol için gittim kendisine. Kolesterolüm düşmüş. İlaca ara verdik. Karaciğer enzimlerim yükselmiş. Onun için ilaç tedavisine başladık. İlaçlar sayesinde değerlerim normale döndü. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldım. Hasan Bey çok iyi bir insan. Hastasına yardımcı oluyor ve güler yüzlü. Süreçle ilgili detaylı bilgiler paylaşıyor. İstediğim zaman kendisine ulaşabiliyorum. Her konuda destek oluyor ve yönlendirme sağlıyor.

Sakarya dan Misafirlik icin geldigim tirede rahatsizlandim tire devlet hastanesinde yapilan ilk mudahale sonucundan migde kanamasi teshisi konuldu ve tedavi sureci boyunca benimle bizzat ilgilenen Dr Hasan Basri CANPOLAT beye tsk ederim Tire Devlet hastanesi degil sanki özel hastanede tedavi gördüm gibi bir kez daha basta Dr Hasan Basri bey olmak uzere tum hastane çalisanlarına teşkkür ederim.

Profili düzenle veya yönet