bl...7
Hamile kaldığım andan itibaren depresyon yaşadım çektiğim sıkıntıları bir ben bilirim Allah kimseye göstermesin ayrıca geçimsizlik yaşıyordum gitmediğim doktor hoca kalmamıştı yaşanılanları tarif edemem de can hocayı kendi araştırmalarımla buldum Doğum sonrası tedaviye başladık bana çok yardımcı oldu rapor aldırıp dinlenmemi sağladı tedavisini uyguladı çok memnun kaldım bir yıl gittim geldim sonuç çok şükür iyiyim herşey yolunda eşim dışında kendisine çok teşekkür ediyorum gözünüz kapalı gidin her zamanda hocamla irtibat halindeyiz teşekkürler Can hocam
.....
Kendimde sağlık çalışanıyım 25yıldır bu camianın içindeyim ben böyle bir insan böyle bir doktor tanımadım eşim ve ben her gün bu güzel insana dua ediyoruz. Rabbim hiçbir zaman darda koymasın bizim en zor zamanımızda hep bize yardımcı oldu Allahım uzun ömürler versin. Çok çok teşekkür ediyoruz .sağosun varolsun.
mi...a
insan yönü iyileştiriyor.Kendimi çok şanslı buluyorum.İşini öyle iyi yapıyor ki saygı duymamak imkansız.
hu...n
Mrb iyi günler İzmir tireden gittim hasan hocama gerçekten bu isin purosodoru olmuş insanin derdinden anliyor 7 aydir panik atak hastasiyiyim devlet hastanesinde nede gittim özel doktorlara da arti bide terapi gördüm ama hic bir fayda görmedim su ana kadar bu 6altinci doktorun ben boylesini görmedim harbi işinin adami ihtiyacı olan kesin bu doktora gitsin
Hasan Can Cimilli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Can Cimilli, Psikiyatri.
Hasan Can Cimilli adresi nerede?Hasan Can Cimilli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Can Cimilli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Can Cimilli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Can Cimilli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Can Cimilli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Can Cimilli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Can Cimilli hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hasan Can Cimilli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler