Anjiyografi
Kalp Kapakçığı Tamiri
Periferal Vasküler Bypass
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
Mesleki İlgi Alanları;
Koroner Anjiyografi, Periferik Anjiyografi, Ekokardiyografi, Aritmiler, Kalp ve Kapak Yetmezliği
ş....d
Zaman zaman strese bağlı iyi huylu çarpıntı şikayetlerim oluyor Hasan Eren hocama muayene için gittim detaylı muayene ve açıklamalarla korkulacak bir durum olmadığını net bir şekilde anlatıp endişemi giderdi bu arada Dr Bey yakın zamanda başka bir Dr nin yaptığı ve hiç üzerinde durmadığı bir tahlil sonucuna değinerek genetik olarak alabileceğim insülin direncine dikkatimi çekip sağlıksız beslenmemin farkına varmamı ve önlem almamı sağladı Dr beye başarılarının devamını dilerim…
ce...
Sag kalp damarim kapali oldugu icin randevu aldim bana görüslerni anlatti ve bu kalp icin mrt girecegimi söyledim. Dr Hasan karayel Hoca kendisi mrt neticesini bana gönder dedi. Kendisi mrt neticesini görmek istedi. Ve mrt neticesini gönderdim hic cevap yazmadi. Bir kac defa yazdim hic cevap yazmadi. Kendisi söyledigi icin. Söyledigi gibi WhatsApp tan iletisime gecmemi kendisi istedigi icin
n....g
Öncelikle Konyada Hasan Eren hoca gibi bir hekim olması gerçekten şans. Kalp rahatsızlıgım için gittim hemen yeni nesil ilaç verdi ve detaylı anlattı. Hasan hoca gercekten isinde cok basarili bir doktor.ayrica hasta iletişimi harika birisi hastayi dinlemesini bilen ve en onemlisinde konusmasiyla hastaya huzur veren bir doktor.
ni...l
Değerli hocam dr.hasan eren karayel ile bir yıl önce yine aynı hastanede babamı beyine pıhtı atmasıyla tanımıştık.o günkü ilgisi alakası ve başarılı tedavi süreciyle babam iyleşti ve ermenek e döndü.geçen hafta sebebini bilmediğimiz bir kriz sonucu ambulansla medova hastanesine kabul edilmemizi sağlayan hocamız oldu.allah ondan bin kere razı olsun.iki gün yoğun bakımda dedavisiyle birebir ilgilenen hasan hocamız sayesinde babamın doğru teşhisi ve tedavisi yapılarak hastaneden sağlıkla ayrıldık.biz hastalar için en önem verdiğimiz telefonla bana herzaman ulaşabilirsiniz diyetek kendimizi iyi hissetmemizi sağlamasıdır.allah böyle doktorları eksik etmesin.kendisinede buradan şükranlarımız sunmak istiyoruz.allah yolunu açık etsin inş
Hasan Eren Karayel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Eren Karayel, Kardiyoloji. Size Hasan Eren Karayel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Eko(Ekokardiyografi), Anjiyografi, Stent(Koroner Anjiyoplasti), Aritmide Ablasyon Tedavisi, Periferal Vasküler Bypass, Kalp Kapakçığı Tamiri, Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi, Randevu.
Hasan Eren Karayel adresi nerede?Hasan Eren Karayel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeyh Şamil Mahallesi Dosteli Caddesi No:52/1 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Eren Karayel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Eren Karayel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hasan Eren Karayel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasan Eren Karayel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hasan Eren Karayel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Eren Karayel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hasan Eren Karayel hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hasan Eren Karayel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hasan Eren Karayel hangi sigortaları kabul ediyor?Hasan Eren Karayel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Selçuklu bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kardiyologlar