ca...n
2017 YILINDAN BERİ ANAL FÜSTÜL ŞİKAYETİM VARDI.HANGİ DOKTORA GİTTİYSEM UĞRAŞMAK İSTEMEDİLER SÜREKLİ ANTİBİYOTİK VERDİLER.HASAN HİLMİ HOCAYA MUAYENE GİTTİM MUAYENE EDER ETMEZ YARIN GEL AMELİYAT EDECEM DEDİ.ALLAH RAZI OLSUN AMELİYAT ETTİ 4.AYIM DOLDU ÇOK ŞÜKÜR HİÇBİR SIKINTIM KALMDI.ALLAH RAZI OLSUN KENDİSİNDEN.
tu....
beni doğuş hastanesinde safra kesesinden kapalı olarak ameliyat yaptı hiç sıkıntı cekmedim allah razı olsun 1 gün sora evime gittim ne zaman arasam ilgilendi
em....
Kesinlikle süper bir doktor Allah ondan bin kere razı olsun, her şeyden önce güler yüzlü eşinden çok daha iyi ve anlayışlı.gitmenizi tavsiye ederim mükemmel
ah...t
harika doktorumm ben hemoroid ilen hastaneye gittim .ameliyat etti aynı gun evime gittim 3 gun agrılarım oldu ancak beska sıkıntı cekmedim allah kendınden razı olsun
ah...u
harika insan harıka hekım
Hasan Hilmi Sarıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Hilmi Sarıoğlu, Genel Cerrahi.
Hasan Hilmi Sarıoğlu adresi nerede?Hasan Hilmi Sarıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahallesi 5314. Sokak Akdeniz
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Hilmi Sarıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Hilmi Sarıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Hilmi Sarıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Hilmi Sarıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Hilmi Sarıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Hilmi Sarıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Hasan Hilmi Sarıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Akdeniz bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Akdeniz bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Akdeniz bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Akdeniz bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Akdeniz bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Akdeniz bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Akdeniz bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar