Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195, Adapazarı
Korucuk Kampüsü Sakarya Eğt.Araş.Has.Ek Binası, Adapazarı
hi...k
Sakarya EAH Üroloji Uz.Dr. Hasan S.Sağlam 2010 15 Haziranında 85 yaşındaki Babamın Prostat ameliyatını yaptı.Şimdi sağlığı çok iyi.Kendisi, mesleği ve insana yaklaşımı,diyalogları bakımından mükemmel bir hekim.Ameliyat öncesi en az 10 defa pol.ğinde karşılaştık,her defasında aynı hoş görülü davranışı gösterdi,sıcak karşıladı,ilgilendi.Mesleğini yapmaktan başka hiç beklentisi olmayan mükemmel bir insan.Herkese aynı davranışı gösterdiğine şahit oldum. Allah kendisinden razı olsun. Servisindeki (Merkez Pol. ve Korucuk Hast.)personel de aynı güzellikleri gösteriyor.Hepisine teşekkür ederim. Ekibiyle yıldızlı tam puanı haketmiştir.Herkese tavsiye ederim.
m....h
Bu doktoru çok beğeniyorum. Fevkalade iyi bir cerrah olması yanında mükemmel de bir insan. Başka ne diyeyim.
Hasan Salih Sağlam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasan Salih Sağlam, Üroloji.
Hasan Salih Sağlam adresi nerede?Hasan Salih Sağlam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinevler Mahallesi Sağlık Caddesi No:195 Adapazarı
- Korucuk Kampüsü Sakarya Eğt.Araş.Has.Ek Binası Adapazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasan Salih Sağlam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasan Salih Sağlam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hasan Salih Sağlam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasan Salih Sağlam bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasan Salih Sağlam ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasan Salih Sağlam hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hasan Salih Sağlam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.