Kıbrıs doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Karşıyaka Kızılay Fatma Kutluay Dispanseri’nde başhekim olarak çalışmıştır.
Refraksiyon Muayeneleri, Kontakt Lens, Glokom Tanı ve Tedavisi Mesleki İlgi Alanlarıdır.
Göz Hastalıkları Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
PRP
Tam Kan Sayımı-Hemogram
se...ş
Hasane hocam enerjisiyle insanı motive eden, hangi problem olursa olsun erken teşhis ve doğru yönlendirmeleriyle hayatıma önemli noktalarda dokunmuş mükemmel bir doktor. Gözümde oluşan keratit problemini onun düzenli takibi, doğru yönlendirmeleri, başka yere yönlendirmesine rağmen her zaman takipçim olması gücüyle yendim, kendisine çok teşekkür ederim.
ay...i
Gözlük numaralarımı belirlemek için ziyaret ettim. İlgi ve muayeneden fevkalade memnun kaldım. Göz sorunumda yine doktoruma müracaat edeceğim
si...k
10 sene önce kızımı bir sürü doktora götürdüm. Hepsi farklı bir şey söyledi ve bize hiç güven vermediler. En son Hasena hanıma gittik ve 10 yıldırda kendisi ile devam ediyoruz. Çok güleryüzlü, her şeyi çok iyi açıklayan harika bir doktor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Başka doktor aramanıza hiç gerek yok.
öz...n
Hasane Pehlivan Yoleri ailemizin 15 yıllık hekimi... Onun kapısından girdiğinizde önce şefkati sonra da özen ve dikkati sizi sarar. Ben hayatımda Hasane Hanım kadar dikkatle bir hastayı tetkik eden bir başka hekim görmedim. Bunca yıllık hastası olmamıza rağmen her gittiğimizde her şeyi en baştan kontrol eder; en ufak bir şüphesi varsa bizi konsültasyon için yönlendirir. Bugüne kadar hangi arkadaşıma tavsiye etti isem teşekkür ettiler.
ne...n
40 yıldır gözlük kullanıyorum iki gün önce ekol göz hastanesinde dr.hasane hanıma muayene oldum bu kadar yıldır gördüğüm en iyi muayeneden geçtim çok memnun kaldım güler yüzlü samimi bilgili insanı rahatlatıyor kendisine çok teşekkür ediyorum. allah ondan razı olsun.
hü...k
Dr.Hasane hanımla Yalı Gözde tanıştım.Rahmetli anneme çok doğru teşhis koydu ve onun ameliyatı ve tedavisi için çok doğru bir doktora yönlendirdi.Anneciğim 20 yıldır diyaliz hastasıydı. Daha sonra takip etti kontrollerini yaptı. Bu olaydan sonra ben,eşim, oğlum ve kayınvalidem hep ona gittik eşimize dostumuza tavsiye ettik.Bizlere verdiği gözlük numaraları tedavileri hep isabetliydi. İnsancıl ve güler yüzlü doktorumuzun yolu hep acık olsun. Rahmetlinin de çok hayır duasını aldı.
kü...a
İlk olarak 2008 yılında Hasane hanım la tanıştım. O zaman yalı göz hastanesindeydi.1 hafta içindeki gittiğim 3. Göz doktoruydu,diğer doktorlar farklı farklı numaralarda gözlük yazmıştı.Hasene hanım tam göz numaramı verdi çok memnun kaldım;) tatlı dilli güler yüzlü ve en önemlisi işini iyi yapıyor. Herkese tavsiye ediyorum. (Bende miyop ve astigmat var)
ta...ı
Hasane hanıma daha önce annem için gitmiştik çok memnun kaldık sizi güleryüzle karşılıyor nasıl olduğunuzu soruyor yani hastalarına insan gibi değer veriyor ve çok iyi muayene ediyor sizinle gerçekten ilgileniyor yaptığı kutsal mesleğin hakkını fazlasıyla veriyor 1 hafta öncede ben gittim herzamanki gibi çok ilgiliydi çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum.
Hasane Pehlivan Yoleri isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hasane Pehlivan Yoleri, Göz Hastalıkları. Size Hasane Pehlivan Yoleri tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Botoks, Mikrovasküler Oklüzyon, PRP, Göz Kapağı Estetiği, Blefaroplasti.
Hasane Pehlivan Yoleri adresi nerede?Hasane Pehlivan Yoleri şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hasane Pehlivan Yoleri isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hasane Pehlivan Yoleri online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hasane Pehlivan Yoleri isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hasane Pehlivan Yoleri, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hasane Pehlivan Yoleri hangi dilleri konuşuyor?Hasane Pehlivan Yoleri ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hasane Pehlivan Yoleri isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hasane Pehlivan Yoleri bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hasane Pehlivan Yoleri ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hasane Pehlivan Yoleri hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Hasane Pehlivan Yoleri hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hasane Pehlivan Yoleri hangi sigortaları kabul ediyor?Hasane Pehlivan Yoleri, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Hasane Pehlivan Yoleri ile iletişime geçmenizi öneririz.
Çiğli bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Çiğli bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Göz Doktorları