Çene Problemleri, Çankaya
Uğur Mumcu Caddesi Küpe Sok No: 9/3, Ankara • Harita
Tacettin Güçer Muayenehanesi
Uzm. Dr. Emir Bahman Şahbaz
Ortodonti, Diş hekimi
Söğütözü, NEORAMA PLAZA Beştepe Mahallesi Yaşam Caddesi No:13B-5, 06560 Çankaya/Ankara, Ankara • Harita
Zenith Dental Centar
Uzm. Dt. Begüm Tunasoylu
Ortodonti, Diş hekimi
Arka Topraklık Mahallesi Kıbrıs Cad. Orhun Sokak Topraklık Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Ankara • Harita
Ankara Topraklık Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Uzm. Dt. Songül İncegeliş
Ortodonti
Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:274B/39 Mahall Ankara, Ankara • Harita
Akadentia Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Prof. Dr. Hakan Gögen
Tahran Caddesi No:6/4 Kavaklıdere, Çankaya • Harita
Tell Ortodonti
Dr. Dt. Ali Anıl Güven
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
Çukurambar Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No: 8/9, Çankaya • Harita
Ali Anıl Güven Muayenehanesi
Ankadent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız diş ve çene cerrahisi, Periodontoloji, Endodonti
, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaMeşrutiyet Caddesi No: 32 / 11-12 Kızılay, Çankaya • Harita
Ankadent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Next Level Loft Ofis Kat:17 No:48, Ankara • Harita
Arda Arısan Ortodonti Kliniği
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Adli tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaTıp Fakültesi Caddesi Abidinpaşa Mamak, Ankara • Harita
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi
Tıbbi mikrobiyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaEmek Mahallesi 82. Sokak No:4, Çankaya • Harita
Dr. Öğr. Üyesi Orhan Aksoy
Ortodonti
yeni bağlıca mahallesi, yolcular caddesi, bağlıca business center, kat 2 no .5, Ankara • Harita
Orhan Aksoy Muayehanesi
Özel Tobb Etü Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaYaşam Caddesi No:5 Söğütözü, Yenimahalle • Harita
Özel Tobb Etü Hastanesi
Bestekar Sokak, 17 / 10 Kavaklıdere, Çankaya • Harita
Orhan Güven Muayenehanesi
Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaFevzi Çakmak Cad.11.Sk. No26 Bahçelievler, Çankaya • Harita
Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Prof. Dr. Murat Emiroğlu