Op. Dr. Hatice Can İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş olup. Hastalarına Özel Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesinde Kadın Hastalıkları Ve Doğum Alanında Hizmet Vermektedir

Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa
Fevzi Çakmak, Hekimsuyu Cd. 26/34, 34250 Gaziosmanpaşa/İstanbul, Gaziosmanpaşa, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

4 Boyutlu Ultrason

Asherman Sendromu (Rahim İçi Yapışıklık) Tedavisi +3 daha fazla

Ağrısız Rahim Filmi (HSG)

Bilateral Ooferektomi

CIN 2 Tedavisi

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Röportaj

R
Konum: Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Gebelik sürecimin başından itibaren Hatice hocaya takipliyim. Gebelik öncesi kürtajımda da kendisini tercih ettim. Yaşadığım talihsiz gebelikten dolayı hamileliğim boyunca bana destek olup moral verdi. Rutin kontrollerimizin hepsinde çok ilgili ve güleryüzüydü. Aklımıza takılan tüm soruları rahatça sorabiliyorduk. Normal doğumdan korktuğum halde motivasyon verip rahatlattı merhametle yaklaştı hep, sağlıkla bebeğimizi kucağımıza aldık. Bir daha hamile kalırsam yine tercihimiz Hatice hocadan yana olacak

Konum: Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Bitmeyen Kanama sorunuyla gitmiştim. Tedavi ve takiplerimde her seferinde çok güzel ilgilendi ve rahatlatıcı konuşmasıyla korkumu yenmemi sağladı. Güler yüzlü, Samimi, dikkatli, canayakın ve en önemlisi Güven veriyor bana.Tavsiye ediyorum.

Harika bir doktor
Arkadaş tavsiyesi üzerine geldim ve bayıldım hamilelik boyunca ilk ve son gittiğim doktor iyi ki Hatice hanım:))
İlgisi ve güler yüzü hiç eksik olmuyor

K
Konum: başka bir yer Diğer

Samimiyet Güler Yüz İşini Hakkıyla Yapan Bir Doktor Hatice Hanım İlk Hamilelik Sorunsuz Geçen Bir Doğum Hikayesi Yaptığım Strese Duyduğum Endişeye Rağmen Hep Olumlu Yanlarıyla Yanımda Oldu İyiki Yolumuz Sizinle Kesişti

Ö
Konum: Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Hatice hanım mükemmel bir insan iletişimi kuvvetli, yaklaşımı çok sıcak kanlı, her muayene sırasında bütün sorularımı rahat rahat sorup detaylı cevap aldım. Doğumum benim istediğim şekilde gerçekleşti ve sonrasında hiç bir sıkıntı yaşamadım. İyi ki kendisi ile bu süreçi geçirdim.

Ş

Doktoruma tavsiye üzerine ulaştım. Polikistik over sendromundan dolayı başvuru yaptım. Canım doktoruma teşekkür ediyorum. Hamilelikte ve doğumumda rahatsızlıklarımın çoğunda bana hep yardımcı oldu. En beğendiğim özelliği ise güler yüzlü ve hastasına değer vermesiydi. Tavsiye ediyorum, çoğu hastayı yönlendirdim bile.

Konum: Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Doktorumuzun harika iletişimi,güleryüzlüğü,herşeyi sabırla anlatması mükemmel.Hatice hocayı herkese tavsiye ederim.Gebelikte bir çok doktor değiştirdim,en son Hatice hocayla tanıştım.En son sürecime kadar yanımda ve destekçiydi.Teşekkür ederim

Konum: Özel Küçükköy Bilge Hastanesi Gebe Takibi

Gebelik takibi için Hatice hanıma henüz 2 kez muayene oldum.Kendisi çok ilgili, güleryüzlü bir doktor.Hamileliğim de düşük riski vardı ve Hatice hanım hastalarıyla çok rahatlatıcı ve güven konuşmasıyla birde ilgisiyle harika bir doktor kendisine teşekkür ediyorum...

Konum: Özel Küçükköy Bilge Hastanesi Randevu

34 haftalık gebeyim. Bugün ilk kez randevu alıp gittim. Pozitif ve sıcakkanlıydı. Açıklamaları yeterli ve ilgiliydi. Artık kontrollerime Hatice Hanımla devam etme niyetindeyim.

Konum: Özel Küçükköy Bilge Hastanesi Gebe Takibi

Her şey çok güzeldi. Çok anlayışlı ve güler yüzlü bir hekim. Gebe takibi için gideceklere tavsiyedir Hatice Hanım