Fevzi Çakmak, Hekimsuyu Cd. 26/34, 34250 Gaziosmanpaşa/İstanbul, Gaziosmanpaşa, İstanbul
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
4 Boyutlu Ultrason
Asherman Sendromu (Rahim İçi Yapışıklık) Tedavisi +3 daha fazla
Ağrısız Rahim Filmi (HSG)
Bilateral Ooferektomi
CIN 2 Tedavisi
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
4 Boyutlu Ultrason
Asherman Sendromu (Rahim İçi Yapışıklık) Tedavisi
Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa
Ağrısız Rahim Filmi (HSG)
Bilateral Ooferektomi
CIN 2 Tedavisi
rü...i
Gebelik sürecimin başından itibaren Hatice hocaya takipliyim. Gebelik öncesi kürtajımda da kendisini tercih ettim. Yaşadığım talihsiz gebelikten dolayı hamileliğim boyunca bana destek olup moral verdi. Rutin kontrollerimizin hepsinde çok ilgili ve güleryüzüydü. Aklımıza takılan tüm soruları rahatça sorabiliyorduk. Normal doğumdan korktuğum halde motivasyon verip rahatlattı merhametle yaklaştı hep, sağlıkla bebeğimizi kucağımıza aldık. Bir daha hamile kalırsam yine tercihimiz Hatice hocadan yana olacak
f....c
Bitmeyen Kanama sorunuyla gitmiştim. Tedavi ve takiplerimde her seferinde çok güzel ilgilendi ve rahatlatıcı konuşmasıyla korkumu yenmemi sağladı. Güler yüzlü, Samimi, dikkatli, canayakın ve en önemlisi Güven veriyor bana.Tavsiye ediyorum.
Harika bir doktor
Arkadaş tavsiyesi üzerine geldim ve bayıldım hamilelik boyunca ilk ve son gittiğim doktor iyi ki Hatice hanım:))
İlgisi ve güler yüzü hiç eksik olmuyor
k....ö
Samimiyet Güler Yüz İşini Hakkıyla Yapan Bir Doktor Hatice Hanım İlk Hamilelik Sorunsuz Geçen Bir Doğum Hikayesi Yaptığım Strese Duyduğum Endişeye Rağmen Hep Olumlu Yanlarıyla Yanımda Oldu İyiki Yolumuz Sizinle Kesişti
ön...s
Hatice hanım mükemmel bir insan iletişimi kuvvetli, yaklaşımı çok sıcak kanlı, her muayene sırasında bütün sorularımı rahat rahat sorup detaylı cevap aldım. Doğumum benim istediğim şekilde gerçekleşti ve sonrasında hiç bir sıkıntı yaşamadım. İyi ki kendisi ile bu süreçi geçirdim.
ş...
Doktoruma tavsiye üzerine ulaştım. Polikistik over sendromundan dolayı başvuru yaptım. Canım doktoruma teşekkür ediyorum. Hamilelikte ve doğumumda rahatsızlıklarımın çoğunda bana hep yardımcı oldu. En beğendiğim özelliği ise güler yüzlü ve hastasına değer vermesiydi. Tavsiye ediyorum, çoğu hastayı yönlendirdim bile.
ay...z
Doktorumuzun harika iletişimi,güleryüzlüğü,herşeyi sabırla anlatması mükemmel.Hatice hocayı herkese tavsiye ederim.Gebelikte bir çok doktor değiştirdim,en son Hatice hocayla tanıştım.En son sürecime kadar yanımda ve destekçiydi.Teşekkür ederim
m....s
Gebelik takibi için Hatice hanıma henüz 2 kez muayene oldum.Kendisi çok ilgili, güleryüzlü bir doktor.Hamileliğim de düşük riski vardı ve Hatice hanım hastalarıyla çok rahatlatıcı ve güven konuşmasıyla birde ilgisiyle harika bir doktor kendisine teşekkür ediyorum...
f.....
34 haftalık gebeyim. Bugün ilk kez randevu alıp gittim. Pozitif ve sıcakkanlıydı. Açıklamaları yeterli ve ilgiliydi. Artık kontrollerime Hatice Hanımla devam etme niyetindeyim.
n ...o
Her şey çok güzeldi. Çok anlayışlı ve güler yüzlü bir hekim. Gebe takibi için gideceklere tavsiyedir Hatice Hanım
Hatice Can isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Can, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Hatice Can tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, 4 Boyutlu Ultrason, Ağrısız Rahim Filmi (HSG), Asherman Sendromu (Rahim İçi Yapışıklık) Tedavisi, Bilateral Ooferektomi, CIN 2 Tedavisi.
Hatice Can adresi nerede?Hatice Can şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak, Hekimsuyu Cd. 26/34, 34250 Gaziosmanpaşa/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Can isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Can online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hatice Can isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Can, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hatice Can isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Can bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Can ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Can hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Hatice Can hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatice Can hangi sigortaları kabul ediyor?Hatice Can tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları