Kayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1, Ataşehir
Medikal Park Ataşehir
ga...ç
Sevgili funda hanım ile yollarımız kesiştiği için çok şanslı hissediyorum kendimi. Güler yüzü ilgisi alakası bir anne gibi şefkatli yaklaşımı o kadar rahatlatıyorduki beni her muaneye gittiğimde gayet rahatlamış şekilde ayrılırdım hastaneden. 3. Sezeryanımı hiç bir aksaklık yaşamadan hiç travma yaşamadan tamamladım. Allah razı olsun
Vajinismus hastası olaraktan muayene konusunda ciddi travmalarım vardı ama inanılmaz pozitif, güleryüzlü ve rahatlatıcıydı… iyi ki yollarımız kesişmiş tamamen tesadüf eseri evime yakın diye randevu almıstım ama cok cok memnun kaldım detaylı muayenesi her detayı sorgulaması hersey için teşekkür ederim özellikle idrar kaçırma konusunda cok detaylı tetkikler yaptı
b....k
Her genç kadın gibi bende çekinerek gelmiştim fakat Funda hanım çok güler yüzlü, ilgili, pozitif bir doktor. Bütün endişelerim boşunaymış iyiki kendisiyle tanışmış oldum :)
ru....
Ben bir kayınvalideyim.Gelinimin ikiz bebeklerine hamileliği süresince olması gereken en mükemmel tedavi ve takiplerini yaptı.Doğumunu ise çok güzel yaptırdı,doğumdan sonrası ise yine çok güzel takip ve tedavilerini yaptı.Kendisine çok teşekkür ediyorum şükran ve minnetlerimi sunuyorum.
Allah Funda Hanım gibi özel ve güzel güler yüzlü emeğini esirgemiyen doktorları başımızdan eksik etmesin.
Hayat boyu başarılar diliyorum.RUŞEN AKÇAY (AKÇAY BEBEKLERİN BABAANNESİ)
he...i
NE DİYEBİLİRİMKİ FUNDA HANIM HAKKINDA .ALLAH BENİ ÇARPAR.ÇOCUKLARIMIN BENİM EŞİMİN HEPİMİZİN HERKESİN SEVDİĞİ BİR DOKTOR.MÜKEMMEL HER ZAMAN BİZİMLE OLUN HOCAM .MESLEKİ BİLGİSİ KARİYERİ ON NUMARA...BENİM EŞİMİN DOKTORU AMA BENİMDE HEMŞERİM.BEN TEKRAR BİR AİLE OLARAK KENDİSİNE TEŞEKKÜR ETMAK İSTİYORUM.EŞİMİN İSMİ Duygu GEYİK
ay...z
Funda Hanım içten gülümsemesiyle insana sıkıntısını unutturan, tecrübesiyle de kendini güvende hissettiren çok iyi bir doktor. Kendisine tavsiye üzerine gittim ve kesinlikle tavsiye edebilirim.
mu...r
Funda hanım ender yetişmiş . Doktorlarımızdan. Bir tanesi bilgisi tecrübesi yeterli alanında başarılı iyi bir doktor Kendeisine çok teşekür ediyorum Saygılarımı sunuyorum.
he...i
eşimin gebelik dönemim ve dogum sırası boyunca göstermiş oldugunuz ilgi ve alakdan dolayı çok teş ederim
si...r
Dr. Funda hanıma tavsiye üzerine gittim.Hamilelik dönemim onun sayesinde çok güzel geçti gerçekten mükemmel bir doktor.O güzel yüzündeki hiç bitmeyen tebessümü ve insanı rahatlatan davranışlarından dolayı ona çok teşekkür ederim.
Hatice Funda Ulay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Funda Ulay, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Hatice Funda Ulay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Hatice Funda Ulay adresi nerede?Hatice Funda Ulay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Funda Ulay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Funda Ulay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hatice Funda Ulay hangi dilleri konuşuyor?Hatice Funda Ulay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hatice Funda Ulay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Funda Ulay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Funda Ulay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Funda Ulay hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Hatice Funda Ulay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıyer Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde SenCard kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Chubb European Group kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları