Uzm. Dr.
Hatice Gülnur Seyithanoğlu
Kadın Hastalıkları Ve Doğum
Esenyurt 1 adres
mü...n
Hamıle kalmaya calıstıgım andakı tedavi surecımden ve hamıle kaldıgım suankı an ıtıbarıyle hatıce hocama gelmekteyım doktorumdan cook memnunum cok bılgılı tatlı cana yakın hastalarıyla aşırı ılgılı cok doktor degıstım hatıce hocamda sabıt kaldım cok memnunum
Biz 17. haftada doğaçlama olarak Hatice hocaya muayene gittik. İlk muayenede çok memnun kaldık, ilgili, alakalı, mütevazi. Ta ki doğumu gerçekleştiren kadar.
Şuan ikizlerimiz yoğun bakımdan çıkmak üzere. Hatice hocaya ne kadar teşekkür etsek az. Sağolsun, iyi olsun, var olsun sayın hocamız
ra...r
Gördüğüm en merhametli anne şevkatli bir doktor Allah sayısını artırsın böyle doktorlarımızın kendisine sonsuz teşekkür ederim oğlumun ilk hastalığını engin tecrübesi sayesinde anladı yoksa oğlumu kaybedebilirdim aynı annem gibi gördüm ve cok sevdim ona olan sevgimi saygımı anlatmaya kelimeler yetmez o güler yüzü insanlığı merhameti hastalarını kendi gibi düşünüp hep sorması takip etmesi Gerçekten Allah bin kez razı olsun hatice hocam sizden yollarımı sizle buluşturan rabbime şükürler olsun iyiki varsınız sizi çok ama çok seviyorum keşke annem olsaydınız mesleğinizde hep başarılar dilerim Rabbim size kötü bir gün dahi yaşatmasın
gu...k
İlk çocuğumun kontrollerinde gitmiştim. Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Bilgilerinizi hiç unutmuyor. Şimdi ikinci çocuğum için de gidiyorum. Tüm şikayetlerinizi dinleyip ona göre size bir yol çiziyor. Hem moral verme açısından hem de güleryüzlülük açısından gönlümüzü kazandı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
bu...u
Gebeligimin en basindan beri Hatice hanima gittim. Cok cok memnun kaldim. Allah ondan razi olsun gayet bilgili ve ilgili bor doktor. Cok guzel bir dogumla ogluma kavustum.Allah ondan razi olsun.
ze...e
Allah razı olsun bide kalabalığı olmazsa çok iyi olcak çok seviyorum hocam sizi allah sizi başımızdan eksik etmesin hayırlısı ile dogumu yapayım sağlıklı bir şekilde başka birşey istemem
sa...s
Hatice Gülnur Seyithanoğlu alanında çok başarılı, samimi tüm kadın tipine cevap verebilen bir doktor. İlgisinden dolayı muayenehanesi çok kalabalık oluyor hak veriyorsunuz kalabalığa. Tüm bayanlara tavsiye ederim ben çok memnun kaldım.
mi...r
Memnun kalabileceğiz bir doktor emin olun benim dogumuma girmişti çok memnun kaldım her kadına tavsiye ederim
me....
Çok tercih edilen bir doktor hastalarıyla çok ilgileniyor, kolay kolay hasta bilgilerini unutmuyor, Tavsiye ederim, uzman iyi bir hekim. Hamileyim, kontrollerim için gidiyorum. Doğuma da girdiğini biliyorum. Her şey yolunda giderse doğumumu bu doktorda yapacağım inşallah. Sadece biraz kalabalık oluyor çok hastası var tek kötü yön bu.
mi...r
şimdiye kadar gördüğüm en iyi doktor. tatlı dilli,anlayışlı ve sizi dikkatlice dinleyen, en iyi şekide ilgilenen daha ne diyebilirim ki. herkese tavsiye ediyorum
Hatice Gülnur Seyithanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Gülnur Seyithanoğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Hatice Gülnur Seyithanoğlu adresi nerede?Hatice Gülnur Seyithanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akşemseddin Mh.Doğan Araslı Blv. No: 4 Esenyurt
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Gülnur Seyithanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Gülnur Seyithanoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hatice Gülnur Seyithanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Gülnur Seyithanoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Gülnur Seyithanoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Gülnur Seyithanoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Hatice Gülnur Seyithanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sultangazi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Esenyurt bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları